Επιτέλους… Νίκη και καλό ποδόσφαιρο ο Αιολικός- Αστέρας Αμαλιάδας-Αιολικός 0-2

Παρθενική νίκη για τον Αιολικό στο πρωτάθλημα της φετινής Γ' Εθνικής, με την ομάδα της Μυτιλήνης να επιβεβαιώνει την ανωτερότητά τους.


Μετά από τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, στην ομάδα της Μυτιλήνης δεν “έβλεπαν” άλλο αποτέλεσμα πλην του τριπόντου, απέναντι στον Αστέρα που ναι μεν είχε ανάγκη βαθμών αλλά δεν μπόρεσε να πάρει έστω την ισοπαλία. Κι έτσι, εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση, μόνος, με μόλις 1 βαθμό.

 Οπότε θα παλέψει για την ανάκαμψη στα υπόλοιπα ματς από εδώ και πέρα για να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά. Και προηγήθηκαν στο 17′ με τον Ευσταθίουπου λίγο έξω από την περιοχή βρήκε χώρο, μπήκε και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Στο 23′ πλασέ του Μελετίδη αποκρούστηκε από τον Πάππο, ενώ στο 27′ ο Αιολικός είχε και δοκάρι με τον Ευσταθίου. Κι αφού στο 33′ σουτ του Μανουσάκη πέρασε λίγο άουτ, στο 38′ έγινε και το 0-2 με κεφαλιά του Χρήστου από σέντρα του Μπουρού και χωρίς ο νεαποκτηθείς γκολκήπερ Τσάμης (που έκανε και ντεμπούτο γιατί ο Γ. Καλλιακμάνης λόγω προβλήματος τραυματισμού δεν ήταν έτοιμος) να μπορέσει να αντιδράσει. Σε ένα διάστημα που οι γηπεδούχοι «βυσσινί» ήταν κακοί.

Στην επανάληψη ο Αστέρας (που επίσης δεν είχε διαθέσιμους λόγω προβλημάτων τραυματισμού και τους Σωτ. Νικολακόπουλο, Θαν. Νικολόπουλο), προσπάθησε να αντιδράσει ενώ οι φιλοξενούμενοι έδωσαν βάρος κυρίως στη διατήρηση του προβαδίσματος. Χωρίς τελικά να αλλάξει κάτι και με το 0-2 να μένει τελικό σκορ.

Αστέρας Αμαλιάδας: Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούξης (75′ Λόξας), Μπράβος, Μπουζούρας, Μητρόπουλος (61′ Γεωργακόπουλος), Δούλος, Μελετίδης (46′ Σταθάτος), Μπαρμπαρούσης, Παρασκεύοπουλος.

Αιολικός: Πάππος, Κρητικός, Κριπιντίρης, Τάχιας, Αμπραχαμιάν, Κεσίδης, Μίχος, Μανουσάκης (72′ Παληγεώργος), Μπουρούς, Χ. Κ. Ευσταθίου (84′ Ραζάκ), Χρήστου (55′ Λάλας)


H φωτογραφία είναι του Βαγγέλη Δημητρόπουλου