ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ MEGA: Τελευταίο δελτίο ειδήσεων σήμερα το μεσημέρι

Εικοσιεπτά χρόνια μετά, το σημερινό μεσημεριανό δελτίο του Mega ήταν -όπως όλα δείχνουν- το τελευταίο δελτίο ειδήσεων στην ιστορία του καναλιού.


Το μεσημεριανό δελτίο το οποίο παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι η Μαρία Σαράφογλου ήταν, πιθανότατα, το τελευταίο που μετέδωσε το Mega.

Το δελτίο εκφώνησε η Μαρία Σαράφογλου και μάλιστα στη διάρκεια του δεν ανέφερε το παραμικρό που να αφήνει υπόνοιες ότι πρόκειται για το τελευταίο δελτίο του καναλιού.
«Έκλεισε»,μάλιστα λέγοντας πως «επόμενη σύντομη ενημέρωση από το Mega στις 5 παρά 20″…

Τη δυσάρεστη είδηση «ανακοίνωσε» ο επί 11,χρόνια διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook έγραψε:

Τέλος εποχής για το μεγάλο κανάλι.Έζησα εκεί 23 χρόνια και τα μισά από αυτά διηύθυνα τον ενημερωτικό του τομέα. Η θλίψη μου είναι μεγάλη και η σκέψη μου βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, που διανύουν τον πέμπτο μήνα απληρωσιάς…


Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι -μεταξύ αυτών και όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες- έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, η οποία επιδόθηκε σήμερα.  Έτσι, από αύριο δεν θα υπάρχει κανένας διαθέσιμος να παρουσιάσει δελτίο -οποιοδήποτε δελτίο.
Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως κλείνουν 27 χρόνια πορείας, στα οποία ο ενημερωτικός τομέας του Μega κυριάρχισε. Θυμίζουμε ότι ακόμη και απλήρωτοι επί 5 μήνες οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του σταθμού, σε συνεργασία με τους διοικητικούς, έδιναν καθημερινά ηρωικό παρόν και έφτιαχναν το μεσημεριανό δελτίο, το οποίο εξακολουθούσε να κερδίζει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.



To πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega τo 1989 (ΒΙΝΤΕΟ)

«Παρακολουθείτε το πρώτο δελτίο ειδήσεων της πρώτης μέρας λειτουργίας του πρώτου μη κρατικού σταθμού τηλεοράσεως, δηλαδή του MEGA Channel».

Με αυτόν τον τρόπο είχε παρουσιάσει το πρώτο δελτίο ειδήσεων του MEGA το 1989 η τότε κεντρική παρουσιάστρια Λιάνα Κανέλλη.



Πηγη: www.aixmi.gr