ΤΕΛΙΚΟ: Καλλονή-Πανσερραικος 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ)- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-BINTEO

Η Καλλονή έπαιξε σήμερα ακόμα ενα φιλικό παιχνίδι πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Football league με αντίπαλο τον Πανσερραικο, τον οποίο και νίκησε παρουσία περίπου 150 φιλάθλων με 1-0 στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.


1ο ημίχρονο… Καλλονή στο κέντρο… Δυσκολία στην επίθεση..και γκολ αλλά Βραζιλία

Η Καλλονή του Γιώργου Βαζακα ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά με τον Παραιμπα να έχει το πρώτο λόγο στην οργάνωση των επιθέσεων αλλά οι επιθετικοί της Καλλονής δεν μπόρεσαν να τελειώσουν με επιτυχία κάποιες καλές φάσεις. Στο 25΄του πρώτου ημιχρόνου είχαμε και ένα 3λεπτο τάι-μαουτ για ξεκούραση των παιχτών και τις απαραίτητες οδηγίες από τους προπονητές.

Η Καλλονή έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από σουτ του Λαμπράκη στο 35΄.  Στο 44΄ ο Παραιμπα με μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για την Καλλονή κάνοντας το 1-0.

Το ημίχρονο έληξε με την Καλλονή να δείχνει ότι θέλει ακόμα λίγη δουλειά ώστε να είναι στο 100% για να εμφανιστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στις κερκίδες του σταδίου Μυτιλήνης βρέθηκε και ο πρόεδρος της Καλλονής Νίκος Μιχαλακης

2ο ημίχρονο…. Οι πολλές αλλαγές αποσυντόνισαν την Καλλονή

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε για την Καλλονή με πολλές αλλαγές από την επίθεση στο κέντρο έως και τον τερματοφύλακα. Κατά την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου η Καλλονή είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας και μεγάλες ευκαιρίες για να πετυχει γκολ αλλά και πάλι οι παίχτες τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια.

Οι πολλές αλλαγές πάντως στο 2ο ημίχρονο αποσυντόνισαν την Καλλονή η οποία όμως και πάλι είχε τις πρωτοβουλίες των κινήσεων και κάποιες καλές φάσεις για γκολ.

H Καλλονή έδειξε θετικά στοιχειά στο τελευταίο του φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ευελπιστώντας σε μια καλή παρουσία και γιατί όχι ακόμα και την άνοδο στην Super League.

Ο Πανσερραικος πάντως που παίζει και αυτός στην Football league έδειξε ανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης βρέθηκαν περίπου 150 φίλαθλοι της Καλλονής.

Η Καλλονή τώρα θα μεταβεί στην Αθήνα για να παίξει ακόμα ένα φιλικό με την Καλλιθέα καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωτάθλημα της Football league θα αργήσει ακόμα να ξεκινήσει.

Η Καλλονή έπαιξε με τους:

Ταιρης Δημητρης (46΄Κωστας Μανιατης, 86΄ Παπαζογλου Φωτης) , Ζουλίωτης Δημητρης (83΄ Ευαγγελιδακης Κυριακος) , Ποζαντσιδης στελιος (72΄Νταμπος Ανδρεας) , Ρεπετσας Αθανασιος , Paraiba Anderson (66΄ Αρναουτογλου Παναγιωτης)  , Αποστολου Σπυρος (46΄Γιουκαρης Ραφαηλ) , Γιωργου Γιαννης (46΄ Νταλας Αλεξης) , Λαμπρακης Αρης (48΄Μιχαλης Φραγκος) , Τζελιδης Λαζαρος (52’ Σαββα Ιωαννης) , Κερι Φλορενς (65’ Χιντασελι Αλεξανδρος)  , Burdujan Lucian (80΄ Γκαμαγκας Ευθημης)

Στον πάγκο έμειναν οι:

Τριανταφυλλου Λαμπρος , Γκαμαγκας Ευθημης , Σοφιανης Γιωργος

Δείτε βίντεο από το πρώτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο-plomarinews.gr


Δειτε εδω περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook LesvosPost.com OFFICIAL,Σε λιγο και βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του φιλικού.

Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το στάδιο Μυτιλήνης Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com) και Στεφανου Ραφαηλ (εξωτερικός συνεργάτης lesvospost)















Χορηγοί της Live μετάδοσης των ημιχρόνων είναι οι:

Plomarinews.gr Νέα από την περιφέρεια Πλωμαρίου και όχι ΜΟΝΟ


Λογιστικό γραφείο Accountant Center Στεφάνου Γεώργιος-Στεφάνου Κων/νος Ο.Ε- ΙΚΤΙΝΟΥ 2 4ος Όροφος ΜΥΤΙΛΗΝΗ (Απέναντι από τα κεντρικά λύκεια στο στενό του Καραγεωργίου) Επικοινωνήστε στο 22510 42604, 6976133380


Κατασκευές ιστοσελίδων- Τεχνικός υπολογιστών και δικτύων. Πληροφορίες 6948521871 & 6948510652