Ο Ανδρέας Καρασαρίνης υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ-Πρώτη φορά Μυτιληνιός στη κούρσα διαδοχής της ΟΝΝΕΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Καρασαρίνης φαίνεται πως συσπειρώνει όλο και περισσότερους νέους, μέλη και φίλους της ΜΑΚΙ, της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, στο πρόσωπό του για υποψήφιος Πρόεδρος, ενόψει του Συνεδρίου Επανίδρυσης που θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου.


Την τελευταία περίοδο ο Καρασαρίνης κάνει συνεχώς συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα με πολλά στελέχη της οργανωτικής βάσης, τα οποία του εκφράζουν την πλήρη στήριξή τους.

Ο 30χρονος ΟΝΝΕΔίτης, είναι απόφοιτος Κοινωνιολογίας και κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου«Ευρωπαϊκοί θεσμοί-Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Είναι στέλεχος στο τομέα του marketing, ενώ διατηρεί δική του διαφημιστική εταιρία τα τελευταία 10 έτη.

Έχει εκλεγεί Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Κοινωνιολογίας «Νίκος Πουλαντζάς» και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Υπήρξε επίσης, Υπεύθυνος Πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Μυτιλήνη, Τομεάρχης Αιγαίου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Υπεύθυνος για τα ΤΟ.ΣΥΝ. στην Περιφέρεια Αιγαίου, Περιφερειάρχης Αιγαίου της ΟΝΝΕΔ  και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον ενιαίο Δήμο Λέσβου.

Αναμφίβολα είναι μία υποψηφιότητα που κάνει περήφανο το νησί μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που νεολαίος της ΟΝΝΕΔ από τη Λέσβο φθάνει σε αυτό το σημείο στα 41 έτη της οργάνωσης.

Από ότι γνωρίζουμε πυρετωδώς ετοιμάζεται με το επιτελείο του, ενώ έχει πυρήνες σε όλη την Ελλάδα.

Νέα μέλη μπορούν να γραφτούν στο τηλέφωνο 6976084242.


Εμείς ρωτήσαμε τον Ανδρέα Καρασαρίνη και μας είπε ότι δηλώνει παρών σε αυτή τη διαδικασία και πρόκληση όπως κάνει εδώ 16 έτη , από την ημέρα που έγινε μέλος στη ΜΑΚΙ και ότι η Λέσβος και τα προβλήματά της πλέον θα έχουν ακόμη πιο ισχυρή εκπροσώπηση σε κεντρικό επίπεδο νεολαίας, ενώ κάλεσε όλους τους νέους ηλικίας 18-32 να δώσουν δυναμικό παρών!