Betmasters.gr: Όλοι οι μεγάλοι στο χορτάρι

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν διεκδικεί και τις μεγαλύτερες δάφνες ποιότητας και για να είμαστε ειλικρινείς το θέαμα που προσφέρει παραπέμπει σε άλλο άθλημα αν το συγκρίνει κανείς με αυτό της Πρέμιερ Λιγκ παραδείγματος χάριν. Ωστόσο, νόμιμο στοίχημα online χωρίς Σούπερ Λίγκα για πολλούς παίχτες ανάμεσά μας δεν νοείται. Μετά τον Παναθηναϊκό, σήμερα είναι η σειρά των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα για φέτος. Η Ένωση υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη στις 16:00, ο δικέγαλος του βορρά τον Παναιτωλικό στις 18:15 στην Τούμπα και οι "ερυθρόλευκοι" τη Βέροια στις 20:30 στο Φάληρο. Το παζλ του σημερινού προγράμματος συμπληρώνει η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος.
Ένα και καλό ματς έχει σήμερα για την Πρέμιερ Λιγκ. Θα συνεχίσει το σερί της η Τσέλσι κάνοντας το 4 στα 4 ή θα την σταματήσει η αισιόδοξη Σουόνσι στην Ουαλία; Την απάντηση θα μάς την δώσει ο Κόντε με τους παίχτες του στις 18:00. Ένα είναι το ματς και για την Τσάμπιονσιπ με την "ελληνικού χρώματος" Νότιγχαμ Φόρεστ να φιλοξενείται από την Άστον Βίλα.
Ρεάλ, Μπάρτσα και Ατλέτικο έπαιξαν χθες, οπότε σήμερα έχει ντέρμπι μικρομεσαίων στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Το Λα Κορούνια - Μπιλμπάο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ το Βαλένθια - Μπέτις αναμένεται να έχει αρκετά γκολ και θέαμα. Γρανάδα - Εϊμπάρ και Χιχόν - Λεγκανές είναι τα άλλα 2 ματς της ημέρας.
Επτά αγώνες διεξάγονται σήμερα για τη Serie A με την Ρόμα να αγωνίζεται Κυριακή, μιας και αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Κώστα Μανωλά υποδέχεται τη Σαμπντόρια έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία απολογισμό έως τώρα στο πρωτάθλημα. Η Ίντερ θα ψάξει την πρώτη της νίκη στην έδρα της Πεσκάρα στις 21:45, ενώ η συμπολίτισσα Μίλαν καλείται να "ρεφάρει" την ήττα από τη Νάπολι υποδεχόμενη την Ουντινέζε. Τζένοα - Φιορεντίνα και Κιέβο - Λάτσιο έχουν επίσης έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.
Στην Μπουντεσλίγκα τα δύο παιχνίδια της ημέρας δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο όσον αφορά στο θέαμα, όμως μπορούν να βγουν καλά σημεία τόσο στο Βέρντερ - Άουγκσμπουργκ όσο και στο Μάιντζ - Χόφενχαϊμ.

Το πρωτάθλημα της Γαλλίας διανύει ήδη την 4η του αγωνιστική και η Νις είναι μια από τις ομάδες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Αήττητη με 2 νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ υποδέχεται τη Μαρσέιγ που θέλει να πρωταγωνιστήσει αυτή τη χρονιά. Ρεν - Καέν και Ναντ - Μετς τα άλλα δύο σημερινά.