Συναυλία συμπαράστασης και εμψύχωσης στη Μαρίνα Μυτιλήνης την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

Συναυλία για τη συμπαράσταση και εμψύχωση ιδιαίτερα αγαπητού πρώην μέλους της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Μαρίνα Μυτιλήνης την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 με ελεύθερη είσοδο από το συγκρότημα «Salia Balia Band».



Σας προσκαλούμε στην συναυλία συμπαράστασης και εμψύχωσης σε συμπολίτισσα και φίλη μας, η οποία διαμένει πολλά χρόνια στην Μυτιλήνη. Η φίλη μας μετά από σοβαρό ατύχημα έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 60 χειρουργικές επεμβάσεις τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς ποτέ να χάσει το κέφι της για την ζωή. Σήμερα προετοιμάζεται για ένα ακόμη μεγάλο χειρουργείο στα τέλη Σεπτέμβρη και στην προσπάθεια μας να της δείξουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, διοργανώνουμε αυτή την συναυλία στο αμφιθέατρο της Μαρίνας Μυτιλήνης, στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20.30. Σας καλούμε να συμμετέχετε στην συναυλία συμπαράστασης και εμψύχωσης στην φίλη μας, για να αποδείξουμε στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ότι εξακολουθούμε να παραμένουμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα τραγουδήσουμε μαζί με τα μέλη του Μυτιληνιού συγκροτήματος «Salia Balia Band» με ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, μπαγλαμά, ακορντεόν, μπάσο, κρουστά και φωνητικά, το ρεπερτόριο του οποίου συντίθεται από κομμάτια της παραδοσιακής και ρεμπέτικης μουσική, διασκευασμένα σε ακούσματα του σήμερα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του συγκροτήματος «Salia Balia Band» και τη Μαρίνα Μυτιλήνης για την έμπρακτη υποστήριξη τους.