Κλοπές σε φιλικά σπίτια....από 38χρονη σε οικίες και σε κοσμηματοπωλείο στην Μυτιλήνη

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 38χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα


Η συνολική αξία των κλοπιμαίων, εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ


Εξιχνιάστηκαν, χθες (30-08-2016) το απόγευμα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2012 έως και τον Αύγουστο του 2016, σε οικίες και σε κοσμηματοπωλείο, στην πόλη της Μυτιλήνης.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 38χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η 38χρονη επισκεπτόταν οικίες ατόμων, με τα οποία διατηρούσε φιλική σχέση, και αφαιρούσε, χωρίς να γίνει αντιληπτή, χρήματα και κοσμήματα. Επίσης όπως διακριβώθηκε, ενεργώντας με την ίδια μέθοδο, είχε αφαιρέσει σταδιακά, διάφορα χρυσαφικά, από κοσμηματοπωλείο γνωριμου της προσώπου.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων, εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος αυτών και κατασχέθηκε.


Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ διερευνάται η εμπλοκή της 38χρονης σε συναφείς πράξεις.