28οι ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ Ξαναγυρίζουν μετά από δεκάξι χρόνια ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Λέσβου και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Λέσβου, πρόκειται να διοργανώσουν το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο «ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ» της ΚΑΛΛΟΝΗΣ τους «28ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου».Ο θεσμός των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου είναι μια ξεχωριστή αθλητική γιορτή, που διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό νησί και αποτελεί το αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τα νησιά και την νεολαία του Αιγαίου Πελάγους.

Στους φετινούς αγώνες θα συμμετάσχουν περίπου 500 άτομα (αθλητές-τριες, συνοδοί, αθλητ. παράγοντες, κριτές) από τα 50 σωματεία των νησιών του Αιγαίου.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Λέσβου που έχει αναλάβει την ευθύνη της υλοποίησης, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία και οι επισκέπτες που θα λάβουν μέρος και θα φιλοξενηθούν στην πόλη της Καλλονής , να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί μας.

Γι’ αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους Λέσβιους πολίτες και ειδικά από το λεκανοπέδιο της Καλλονής να συμμετέχουν σ’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού – πολιτισμού του Αιγαίου και να συνδράμουν στην προσπάθειά μας, προσφέροντας ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς, τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.

Οι υποψήφιοι εθελοντές θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ, (Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, τηλ.-fax: 2251026453, e-mail : segas-le@otenet.gr), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 15.00.

Σε όλους τους εθελοντές θα δοθεί T-Shirt με το λογότυπο των αγώνων, επίσημη βεβαίωση συμμετοχής και εθελοντικής προσφοράς, ειδική διαπίστευση καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα.



Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα:

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου: 2251026453 & 2251040766

Τεχν. Σύμβουλος ΕΑΣ ΛΕΣΒΟΥ, Μακαρώνης Στέλιος: 6985080552

Μέλος Δ.Σ. ΕΑΣ ΛΕΣΒΟΥ και Υπεύθ. Συντονιστής Εθελοντών, Μωραϊτης Βαγγέλης: 6946153569

Facebook: ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

Σας περιμένουμε όλους !!!

Για την Οργανωτική Επιτροπή
και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου