«Βασίλης Καζούλης Live» το Σάββατο στο Lucky Horseshoe στην Πέτρα #SA 20/08

Το Lucky Horseshoe kitchen bar παρουσιάζει το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 22:00 σε μια διαφορετική ρομαντική νύχτα υπό το φως του Αυγουστιάτικου Φεγγαριού τον μοναδικό Βασίλη Καζούλη!!!


Ο Βασίλης μετά από καιρό παίρνει ξανά την Άννα με τα αεροπλάνα, αφήνει πίσω τη Φανή που περιμένει, μπαίνει στο τελευταίο πλοίο από την Αμοργό κι έρχεται στην Πέτρα Λέσβου για μία ξεχωριστή εμφάνιση στις 20 Αυγούστου 2016 στο Lucky Horseshoe.

Το Lucky Horseshoe στην Πέτρα είδη ετοιμάζεται για μια μοναδική ρομαντική νύχτα υπό του φως της Πανσελήνου με τραπεζάκια ακόμα και δίπλα στην θάλασσα. Μάλιστα εκτός από ποτά θα διαθέτει και εκλεκτή κουζίνα με γεύσεις της Λέσβου και όχι μόνο για να απολαύσετε αυτήν την μοναδική βραδιά παρέα με τον Βασίλη Καζουλη διαφορετικά από άλλες συναυλίες.

Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της
γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει
κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και
σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει,
Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.).

Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να "φορτίζει τις μπαταρίες του" και να συνεχίζει…

Ώρα έναρξης: 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

*FREE PARKING



More Info - Κρατήσεις:
 
Lucky Horseshoe Bistro Cafe Bar

Στην παραλιακή οδό της Πέτρας Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-2623704

Official facebook Lucky horseshoe:  Lucky Horseshoe Bistro Cafe Bar

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost Media


«Κitchen Bar Lucky Horseshoe»

Το Κitchen Bar Lucky Horseshoe στην παραλιακή της Πέτρας Λέσβου, είναι ένα πρωτοποριακό restaurant-cafe/ beach bar με υψηλές προδιαγραφές σε design και service αποτελώντας το hot spot της παραλιακής Πέτρας για ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Σ΄ ένα "παραμυθένιο" χώρο με εκπληκτική θέα στη παραλιακή της Πέτρας και με την πιο θετική ενέργεια μπορείτε να απολαύσετε φαγητό ποτό και καφέ όλες τις ώρες της ημέρας.
Το Κitchen Bar Lucky Horseshoe φιλοξενεί μοναδικά από μικρές παρέες έως και μεγάλες εκδηλώσεις πολυάριθμων ατόμων όπως: επαγγελματικά events, κοινωνικές εκδηλώσεις και εορταστικές συναθροίσεις.

Η απέριττη πολυτέλεια του Κitchen Bar Lucky Horseshoe προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές σας προτιμήσεις ώστε να σας αντιπροσωπεύει εξατομικευμένα και να συμπληρώνει την δικής σας ιδιαίτερη αύρα.