Έρχεται να μας ξεσηκώσει: «Χάρης Κωστόπουλος Live» @ISLAND CLUB #19/08 (Πλωμαρι Λέσβου)

Παρασκευή βράδυ 19/8/16 το Island Club στο Πλωμαρι Λέσβου υποδέχεται τον Χάρη Κωστόπουλο Live! 


Είναι γνωστό ότι ο Χάρης Κωστόπουλος στο live είναι μοναδικός η μοναδική χροιά και η αγάπη του για το τραγούδι τον καθιστούν ενα απο τα μεγαλύτερα ονοματα που ανεβάζει το κέφι στα ύψη! 

Ερμηνευτής με αμέτρητες επιτυχίες και αστείρευτη ζωντάνια!! 

Ποιος δεν σιγοτραγούδησε το ''Την έκανα την αμαρτία'',''Αφού δεν πίνεις στην υγεια μου'',''Πρώτο θέμα'',''Βρείτε μου κάποια που να ΄χει αισθήματα'',''τι σου βρίσκω''και όλες οι αμέτρητες επιτυχίες του!!!! 

Σε ενα LIVE που θα σας μείνει αξέχαστο! 

Μεγας χορηγός της συναυλίας είναι ο Αιολικός Μυτιλήνης


Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com



ΩΡΑ: 00:00…..

Extras: 2 Sexy ISLAND CLUB dancers

More Info - Κρατήσεις:

Στον δρόμο προς Μελιντα λίγο έξω από το Πλωμαρι Λέσβου

Tηλ για κρατήσειςπληροφορίες: 6980480000, 69787031107

Official facebook IslandIsland Club, Plomari

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos




Ποιός είναι

Γεννήθηκε στην Αριδαία το 1964. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και έχει δύο αδέλφια: τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική και παίζει πιάνο.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Έχει γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή και Βασίλη Αντύπα.

Έχει κυκλοφορήσει συνολικά 21 Δίσκους. 

Ο Χάρης Κωστόπουλος έχει κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και έχει τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: “Με ξεχνάς”, “Είσαι μια Θεά”, “Τι αμαρτίες έχω κάνει”, “Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα”, “Εδώ σε θέλω καρδιά μου”, “Πουλάω τρέλα” και “Πρώτο Θέμα”.




Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση χτυπάει "κόκκινο" στο club Island στο Πλωμάρι Λέσβου!

Με απίστευτη θέα και μουσική, οι καλοκαιρινές νύχτες αποκτάνε άλλη διάσταση και όλα αυτά μέχρι ο ήλιος να βγεί!

Στο club Island στο Πλωμάρι της Λέσβου η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ!

Η αίσθηση του ανοιχτού beach bar διπλά στην θάλασσα και κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της ελευθερίας και μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.


Επώνυμοι τραγουδιστές, διάσημοι DJs και αλλά μοναδικά πάρτι διοργανώνονται για να σας διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως!