Συναυλία 'Οι Μαβί χορδές της Λύρας' στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Συναυλία 'Οι Μαβί χορδές της Λύρας' 


Σε μια μελωδική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 στις 9 το βράδυ στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Μουσείου στο Σίγρι στα πλαίσια της συναυλίας «Οι Μαβί χορδές της Λύρας» που οργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Τουρισμού Αθλητισμού Δήμου Λέσβου.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας το κοινό θα απολαύσει με την Αλίκη Μαρκαντωνάτου και τη Βασιλική Παπαγεωργίου τραγούδια τα οποία ξετυλίγονται μέσα από τις μαβί χορδές της λύρας, περνώντας μέσα από μοναδικές μουσικές διαδρομές, ηχοχρώματα και μελωδίες. Πρωτότυπες συνθέσεις, όπου η λύρα συνυπάρχει με παραδοσιακά και σύγχρονα όργανα θα ταξιδέψουν τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης σε  μοναδικές μουσικές διαδρομές.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο τηλέφωνο 2253054434, e-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr (Ωράριο λειτουργίας Μουσείου: Καθημερινά όλες τις ημέρες της εβδομάδας 9:30 – 17:30).