Σπύρος Γαληνός «Κανένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στα χωριά»-Έκανε μήνυση σε ιδιοκτήτη ραδιοφώνου

Στις 2:00 το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 ξεκίνησε και πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κατοίκων του Πλωμαρίου


Στις 2:00 το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 ξεκίνησε και πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κατοίκων του Πλωμαρίου που περίμεναν τον Δήμαρχο Λέσβου, κ. Γαληνό και τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου, κ. Μανώλη Αρμενάκα για να ενημερωθούν σχετικά με τα σενάρια για δημιουργία μονάδας φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών.

Ο Δήμαρχος Λέσβου και ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου διαβεβαίωσαν προφορικά τους κατοίκους ότι δεν θα δημιουργηθεί καμία δομή φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στο Πλωμάρι και πουθενά αλλού στη Λέσβο.

Μετά από απαίτηση των παρευρισκομένων, και ο Σπύρος Γαληνός και ο Μανώλης Αρμενάκας υπέγραψαν το χαρτί στο οποίο γίνεται η συγκέντρωση υπογραφών κατά της δημιουργίας του κέντρου φιλοξενίας στο Πλωμάρι, αλλά επίσης οι κάτοικοι ζήτησαν να δεσμευτεί γραπτώς ο κ. Γαληνός για την υπόσχεση του, που απάντησε ότι θα γίνει στη συνέχεια.

Ο κ. Γαληνός βρέθηκε μετά από αρκετή ώρα στο αστυνομικό τμήμα, για να υποβάλει μήνυση κατά γνωστού ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού στη Λέσβο για σπορά ψευδών ειδήσεων.

Γενικά στη συγκέντρωση υπήρχε πάντως πολύ μεγάλος εκνευρισμός και ένταση και οι τουρίστες και οι περαστικοί ρωτούσαν τι συμβαίνει…


Περισσότερα μπορείτε να δείτε σε λιγο στο βίντεο που θα ανεβεί στο Plomarinews.gr