Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών

Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών από τον Σύλλογο Μικρασιατών της Σκ. Λουτρών «Το Δελφίνι», το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δ. Παπαχρυσός, αναφέρθηκε αρχικά στις δραστηριότητες καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς και στη συνέχεια ο καθηγητής φιλόλογος Παν. Αλεξέλλης, στην ομιλία του ανέπτυξε «Τις διαφορές μεταξύ εκπαίδευσης και παιδείας και πώς αυτές συμβάλουν στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού».

Οι βραβεύσεις άρχισαν με τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου που διακρίθηκαν στην ζωγραφική και στην έκθεση, με θέμα το περιβάλλον, μια δραστηριότητα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με την συνεργασία του Συλλόγου και των δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών στις 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα για το περιβάλλον.
Οι 4 πρώτες τάξεις διαγωνίσθηκαν στην ζωγραφική με θέμα: «Ζωγραφίζω κάτι από το περιβάλλον του χωριού μου» και οι 2 μεγαλύτερες τάξεις διαγωνίσθηκαν στην έκθεση με θέμα: «Τι γνωρίζετε για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας»

Βραβεύτηκαν:

Από την Α! Τάξη ο Φίλιππος Δασκάλου και ο Βασίλης Σαμαρτζής
Από την Β! Τάξη η Ταξιαρχούλα Κέντση και η Ντορέτα Λιαδέλλη
Από την Γ! Τάξη ο Στράτος Κέντσης και η Ειρήνη Ντήνια
Από την Δ! Τάξη η Γεωργία Γκίζα και η Νίκη Μολυβιάτου
Από την Ε! Τάξη ο Γιώργος Αλεξίου και ο Φίλιππος Λέλεκας
Από την ΣΤ! Τάξη η Χριστίνα Ευαγγέλου και η Σταυρούλα Κοζπή 

Η θεατρολόγος Νάσια Δαφιώτη, ανέγνωσε τις εκθέσεις των παιδιών που διακρίθηκαν και στη συνέχεια διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους με ένα σύντομο θεατρικό παιχνίδι.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την βράβευση των αριστούχων από το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Βραβεύτηκαν:

Από την Α! Γυμνασίου η Αλεξίου Μαρία, η Δράκου Δήμητρα, ο Καλιοντζής Παναγιώτης, ο Κωστής Παρασκευάς και ο Λέλεκας Κωνσταντίνος.

Από την Β! Γυμνασίου η Γεωργιτζίκη Γαρυφαλλιά, η Γκίζα Κωνσταντίνα, η Ζούρου Χριστίνα, οΚαλιοντζής Θεόδωρος, η Κοζπή Ταξιαρχούλα και η Σφακιανού Γαρυφαλλιά.
Από την Γ! Γυμνασίου η Αχλάδα Μαρία και ο Καραντώνης Μιχάλης. 

Από την Β!  Λυκείου ο Ταλιαντζής Ιωάννης και
Από την Γ! Λυκείου η Δράκου Χαρίκλεια.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον ερασιτέχνη φωτογράφο Πέτρο Τσακμάκη, ο οποίος παρουσίασε ένα σημαντικό κομμάτι της πανίδας της Λέσβου, που αφορούσε κυρίως στα αποδημητικά πουλιά.

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ

Η βραδιά έκλεισε με την κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς. Κέρδισαν τα νούμερα: 269 μία τηλεόραση, το 495 ένα tablet, το 89 ένα σύστημα σιδερώματος, το 178 ένα μπλέντερ και το 221 ένα ραδιόφωνο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για την παραλαβή των δώρων είναι το 69746.40419 Δ. Παπαχρυσός.


Πηγη Εφημεριδα Δημοκρατης