Στην Καλλονή και επίσημα οι Παραΐμπα- Αρναούτογλου- Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Τζελίδη

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Καλλονής.



Ανακοινώθηκαν και επίσημα ο Βραζιλιάνος επιθετικός Άντερσον Παραΐμπα και ο Έλληνας αριστερός μπακ Παναγιώτης Αρναούτογλου. Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Λάζαρος Τζελίδης

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Αρναούτογλου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 30 Μαΐου του 1990 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και σύντομα μετακόμισε στην Γερμανία για λογαριασμό της Καρλσρούης όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Tην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άντερσον ντα Σίλβα Παραΐμπα (Anderson Paraíba). 

Ο Παραΐμπα γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1990 στη Βραζιλία και αγωνίζεται ως επιθετικός. Η καριέρα του ξεκίνησε από την Σπορτ Ρεσίφε, στην οποία αγωνίστηκε ως το 2012. Στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Καμπινένσε, Σαλγκουέιρο, ABC, Αλαγκοάνο ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε με τις Νόβο Χαμπούργκο και Μπόα. 

Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

Σημαντική στιγμή για τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της U20 Λάζαρο Τζελίδη ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα μας! 

Ο Λάζαρος Τζελίδης γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1997 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και στόπερ. Στα τμήματα υποδομής της Καλλονής εντάχθηκε στα 17 του χρόνια και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. 

Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στην καριέρα του.