Στην Μυτιλήνη η ιστορική Λάρισα για φιλικό με τον Αιολικό Μυτιλήνης

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι θα δώσει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου ο Αιολικός, αντιμετωπίζοντας στο Στάδιο Μυτιλήνης την ιστορική Λάρισα που φέτος επέστρεψε στην Super League.


Ένα παιχνίδι πρόβα τζενεράλε για τον Πέτρο Μίχο και τους παίκτες του μια εβδομάδα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και ένα παιχνίδι που περιμένουν πως και πως οι φίλαθλοι της ομάδας που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών.

Η ακριβής ώρα του αγώνα και οι λεπτομέρειες του θα γνωστοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από κει και πέρα στα αγωνιστικά συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ καθώς τις τελευταίες ημέρες ο Πέτρος Μίχος εισηγήθηκε στην διοίκηση να αποχωρήσουν οι Τριλιανός και Μαρίνος που δεν τους υπολόγιζε, επίσης παρελθόν αποτελεί ο τερματοφύλακας Παπάζογλου, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις δοκιμάζεται ένας αμυντικός από την Βόρειο Ελλάδα ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Γερμανία με την φανέλα της Γκλάντμπαχ U17. Όσο για τον Παληγεώργο ο οποίος τραυματίστηκε πριν από μερικές ημέρες, σήμερα θα εξεταστεί από τον Νικολάου στην Αθήνα και ανάλογα από το πόσο διάστημα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης θα αποφασιστεί και η αντικατάστασή του.



Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Στρατης Τσιντωντας