Betmasters.gr : Δευτεριάτικες 'εξορμήσεις'

Ό,τι απέμεινε από το Σ/Κ


Ο κύριος όγκος της αγωνιστικής δράσης πέρασε μέσα στο Σαββατοκύριακο, όμως έχει και σήμερα μερικά ματσάκια στα οποία χωράνε προγνωστικά. Δύο σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται στο Campeonato Brazileiro μετά τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για τα Ατλέτικο Μινέιρο - Σαπεκοένσε και Κορίνθιανς Κρουζέιρο. Στην ρωσική Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Σπαρτάκ Μόσχας με την Κρίλια, ενώ νωρίτερα παίζουν Κρασνοντάρ - Τέρεκ Γκρόζνι. Για την Allsvenskan η Τζουργκάρντεν υποδέχεται την Γκέτεμποργκ.

Το κυπελλο Ιταλίας βρίσκεται σε πρώιμη φάση, όμως υπάρχει ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον. Ο λόγος για το Άσκολι - Λέτσε. Η 2η κατηγορία της Γερμανίας πρόκειται να είναι δυνατό πρωτάθλημα φέτος και η Στουτγκάρδη στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα υποδέχεται την Σαν Πάουλι. Τέλος, για το πρωτάθλημα της Δανίας το μοναδικό σημερινό ματς είναι το Έσμπιεργκ - Άαρχους.

Φυσικά, υπάρχει δράση και στους Ολυμπιακούς αγώνες. Δυο ματς για το μπάσκετ, Σερβία - Αυστραλία και ΗΠΑ - Βενεζουέλα θα τραβήξουν αρκετά βλέμματα. Μεταξύ άλλων έχει προκριματικά και τελικούς στην κολύμβηση, όπως και πόλο ανδρών.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.