betmasters.gr : Μπασκετάκι, Ελβετία και League Cup

 "Πλουτίζει" η μέρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Στο ποδόσφαιρο έχουμε μετρημένα άξια λόγου παιχνίδια για σήμερα. Σαφώς έχει ενδιαφέρον η μοναδική αναμέτρηση για το League Cup ανάμεσα στη Μπρίστολ Ρόβερς και την Κάρντιφ στις 21:45.

Κατά τα άλλα ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το πρόγραμμα είναι τα δύο ματς για την ελβετική Σούπερ Λιγκ. Τόσο το Λωζάνη - Σεν Γκάλεν όσο και το Τουν - Γκρασχόπερς διεξάγονται στις 20:45. Τέλος, για την Tippeligaen στη Νορβηγία η Ρόζενμποργκ συνεχίζει ακάθεκτη προς την κατάκτηση του τίτλου και αυτή τη φορά φιλοξενείται από τη Βίκινγκ.

Όλες οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος αυτές τις μέρες ασχολούνται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σήμερα ελληνικές συμμετοχές έχουμε τόσο στην ιστιοπλοΐα όσο και στην κολύμβηση. Ωστόσο, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το συγκεντρώνει η κωπηλασία όπου οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη στο διπλό σκιφ και οι Ντούσκος, Πέτρου, Γιάνναρος, Μαγδανής στην τετράκωπο ελαφρών βαρών αγωνίζονται στον τελικό με ελπίδες για μετάλλιο. Από το μπάσκετ μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει το ματς ανάμεσα σε Βραζιλία και Κροατία στις 20:15, δηλαδή τις δύο ομάδες που νίκησαν την Ισπανία. 

Οι δε Ίβηρες έχουν θεωρητικά εύκολο ματς με τη Νιγηρία στη 01:00. Τέλος, η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Λιθουανία στις 04:30 τα ξημερώματα στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.