Στα τραπέζια ανέβηκε ο Γιώργος Τσαλίκης στο ARENA Beach Bar στα Βατερα…. (Φώτο, Βίντεο)

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσήκωσε τους πάντες!


Μια μοναδική εμφάνιση πραγματοποίησε ο “δυναμίτης” Γιώργος Τσαλίκης στο ARENA στα Βατερά Λέσβου και ξεσήκωσε τους πάντες στο πέρασμα του.

Για τρεις και πλέον ώρες τραγουδούσε ασταμάτητα.

Από μικρά παιδιά έως και ηλικιωμένα άτομα κατέκλυσαν το ARENA -Vatera Beach Bar στα Βατερα για να δουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Το LesvosPost.com με το συνεργείο του βρέθηκε εκεί και κατέγραψε καρέ-καρέ την εμφάνιση του σέξι τραγουδιστή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε χθες βράδυ στο κατάμεστο από 2000 κόσμο ARENA στα Βατερά Λέσβου και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες του και αποθεώθηκε από πλήθος κόσμου.

«Απαγορευμένο», «Δε σου κάνω τον άγιο» «sos» «χαϊδεμένο» «Το μαγαζί» τραγούδια του Παντελή Παντελιδη και πολλές άλλες νέες και παλιότερες επιτυχίες του, ακούστηκαν, ενώ ερμήνευσε και δεκάδες άλλα τραγούδια γνωστά άλλων τραγουδιστών δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα από τους 2000 θαμώνες του ARENA...

Ο τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, μας διασκέδασε με τον μοναδικό του τρόπο και μας χάρισε μια υπέροχη βραδιά.

Τον Γιώργο Τσαλικη όπως και τους υπόλοιπους τραγουδιστές που έκαναν και θα κάνουν χαμό στο ARENA τους έφερε στο νησί μας ο φίλος και συνεργάτης μας ιδιοκτήτης του Best fm 981 Κοσμάς Βαρελτζης σε συνεργασία πάντα με τους ιδιοκτήτες του ARENA

Το LesvosPost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας στο event παραβρέθηκε στα Βατερα και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα.

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε όλες τις στιγμές του Γιώργου Τσαλικη αλλά και των θαμώνων του ARENA


PHOTO SOUTING: Στεφάνου Γεώργιος, Μαριλενα Σαχινι

PHOTO EDING: Στεφάνου Γεώργιος