Mega live concert “VEGAS LIVE” @OXY CLUB #SA 20/08 (Μολυβος-Πέτρα Λέσβου)

Το πρώτο φετινό live του OXY CLUB είναι γεγονός…


VEGAS LIVE

Το συγκρότημα έκπληξη!!!

Οι VEGAS θα ξανά εμφανιστούν ζωντανά και φέτος στην σκηνή του OXY CLUB, το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016.

Από τότε που οι VEGAS εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή, ανέτρεψαν τα μέχρι τότε δεδομένα με τον ιδιαίτερο ήχο τους και την μοναδική αισθητική τους. Δεν έχουν σταματήσει να εντυπωσιάζουν, με το αστείρευτο ταλέντο τους, το ήθος τους και την σκηνική τους παρουσία – αντάξια πολλών συγκροτημάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες, πολλά μουσικά βραβεία και ραδιοφωνικά hits που όλοι έχουμε αγαπήσει, έχουν καθιερώσει πλέον τους VEGAS ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα.

Τα τραγούδια τους ‘Παιδιά της νύχτας’, ‘Χίλιες Φορές’, ‘Πιο Ψηλά’, ‘Όσα είχα’,‘Πεδίο μάχης’, ‘Ήρθε η στιγμή’, ‘Πάντα καλοκαίρι’ και πολλά άλλα, ακούγονται με διαχρονική συνέχεια και οι εκρηκτικές τους εμφανίσεις καθηλώνουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ την παλαιότερη εμφάνιση των
 VEGAS  στο OXY CLUB


Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης  LesvosPost.com

Warm up :

Antony PL MICHALIS X (Resident DJ of OXY Club) 

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΩΡΑ: 22:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost Media

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos




Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJs στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.


Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.