Διακρίσεις και βραβεία για μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Μυτιλήνης στον διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους Β.Αιγαίου Cineμαθεια 2016

Διακρίσεις και βραβεία για μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Μυτιλήνης 

Ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Μυτιλήνης Μαδυτινός Ευστράτιος συγχαίρουν τους μαθητές μας οι οποίοι συμμετείχαν στην ταινία μικρού μήκους που εκπροσώπησε το σχολείο μας στον διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους Βορείου Αιγαίου  Cineμαθεια 2015-16 και κέρδισε το Β’ Βραβείο στην κατηγορία ταινιών μυθοπλασίας. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τον μαθητή μας Ντίνεβ Ιορδάνη ο οποίος κέρδισε με την ερμηνεία του το Α’ βραβείο ρόλου αγοριού.

Η ταινία με τίτλο « Η ζωή ειν’ωραία …αλλά τάχει μ’άλλον» με χιουμοριστική διάθεση προσεγγίζει την ιστορία ενός  ανεκπλήρωτου μαθητικού έρωτα που διαδραματίζεται κατά την διάρκεια μιας διδακτικής ώρας. Ενώ το (φιλολογικό) μάθημα έχει σαν αντικείμενο την δίψα για ζωή ο πρωταγωνιστής μας  ο Τσάκυ είναι ερωτευμένος με την  συμμαθήτρια του την Ζωή. Δυστυχώς γι’αυτόν… η Ζωή τάχει μ’άλλον και έτσι όλες οι φαντασιώσεις του ανατρέπονται….

Η ταινία έχει αναρτηθεί στο YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=9KZB3hZ_eMk  από όπου μπορεί ο καθένας να την απολαύσει είτε αναπολώντας τα μαθητικά του χρόνια είτε σαν ενεργό μέλος της μαθητικής κοινότητας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι στο  YouTube έχουν αναρτηθεί και  δύο πολύ ενδιαφέροντα βίντεο σχετικά με το σχολείο μας και τις ειδικότητες που λειτουργούν σε αυτό στις παρακάτω διευθύνσεις:

Οι ειδικότητες του σχολείου:               https://www.youtube.com/watch?v=X9AHcrJgfig
Γενικές πληροφορίες για το σχολείο: https://www.youtube.com/watch?v=csqyDKSsjug