ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ: "Άρτια η συνεργασία μας με το Υπουργείο Τουρισμού"

Σχετικά με δημοσιεύματα που παρουσιάζουν προβληματική συνεργασία του Δήμου Λέσβου με το Υπουργείο Τουρισμού, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:


Ο Δήμος Λέσβου, πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, σειρά δράσεων που αφορούν την τουριστική προβολή της Λέσβου, όπως η επέκταση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού για τους ωφελούμενους που θα επιλέξουν τη Λέσβο ως προορισμό, η οργάνωση επισκέψεων δημοσιογράφων και tour operator, διαφημιστική προβολή στα γραφεία του Ε.Ο.Τ. σε όλη την Ευρώπη και άλλα. Πρόκειται για μια συστηματική και γόνιμη συνεργασία, με σκοπό την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης του νησιού μας και την όσο το δυνατό καλύτερη και αποδοτικότερη προβολή του.

Ειδικότερα, για την τριήμερη προβολή της Λέσβου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, με δεδομένο το εξαιρετικά μικρό διάστημα προετοιμασίας και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν, το Υπουργείο Τουρισμού βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία του εγχειρήματος.


Ο Δήμος Λέσβου, συνεχίζει την εποικοδομητική συνεργασία του με το Υπουργείο Τουρισμού, καθώς και με όλους τους αρμόδιους φορείς, με στόχο πάντα την αποτελεσματική προβολή και την ανάταξη της εικόνας της Λέσβου.