Συνεχίζεται η κόντρα Α. Αντωνελη με ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου και Γεωργουλα-Νέα απάντηση της Αντωνελη

Η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ», κ. Αναστασία Αντωνέλη, μετά την σημερινή προσωπική επίθεση από τα τοπικά στελέχη και τον Βουλευτή του Σύριζα δήλωσε τα εξής:


Θέλω δημόσια να ζητήσω συγγνώμη για την αυταπάτη που προφανώς έχω υποστεί και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, θεωρώντας ότι μια Αριστερή Κυβέρνηση δεν πρεσβεύει ότι η  Πολιτική των συσσιτίων, των Κοινωνικών Παντοπωλείων, των επιδομάτων των 200 ευρώ κ.λ.π. είναι Πολιτική Κοινωνικής Πρόνοιας ενός Κράτους. Άλλα είχα ακούσει τόσο εγώ, όσο και πολύς κόσμος, στο Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και για αυτό που ο Σύριζα θεωρούσε προεκλογικά, Κοινωνική Πολιτική, εκφράζοντας μέσα σε αυτό τις θέσεις της Αριστεράς. Θυμίζω:   Κοινωνική Δικαιοσύνη, Δικαίωμα στην Υγεία, στην Εργασία, στην Παιδεία,  δημιουργία θέσεων εργασίας, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», επαναφορά μισθών και συντάξεων στα προ μνημονίου χρόνια κ.λ.π. κ.λ.π.

Βεβαίως εάν εσείς είστε ικανοποιημένοι ως Αριστερό Κόμμα εξουσίας από το αποτέλεσμα της  σύγκριση σας με τις Κυβερνήσεις Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ ….και «ξεχάσατε» το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μετεκλογικά, ….. «έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε».

Όμως, κύριοι, δεν θα γίνουμε όλοι λωτοφάγοι, επειδή όποιον θυμάται και ασκεί κριτική τον θεωρείτε εχθρός σας, «αποδομητή των προσπαθειών της Κυβέρνησης» και ακολουθώντας την γνωστή μέθοδο της προσωπικής επίθεσης, απουσία πολιτικών επιχειρημάτων, τον πυροβολείτε.

Ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Όχι μόνο γιατί εσείς είστε εκτός τόπου και χρόνου, αλλά πιο πολύ λυπάμαι για την χρεοκοπία της Ελπίδας στην οποία μας οδηγείτε. Εάν και εσείς θεωρείτε Κοινωνική Πολιτική την Πολιτική των συσσιτίων και των επιδομάτων πείνας…έ τότε ας μην απορούμε  για την αύξηση των ποσοστών του Φασισμού και στην Χώρα μας!  

Τώρα, ως  προς τα «βαφτίσια, την σεμνότητα και την αδικία» που επίσης μου καταλογίζετε: Πολλοί, το 60% των Ελλήνων, στο οποίο ανήκα και εγώ, που ψηφίσαμε ΟΧΙ στο περσινό Δημοψήφισμα και το οποίο εσείς βαφτίσατε ΝΑΙ, ακόμα περιμένουμε μια Δημόσια Συγγνώμη σας για αυτήν την ανίερη βάφτιση. Έλλειψη αισθήματος δικαίου ή έλλειψη σεμνότητας;;

Κλείνοντας με πολύ αγάπη και με πόνο ψυχής, προτείνω σε όλους σας: ξαναρίξτε μια ματιά στο εκπληκτικό βιβλίο του  Χρόνη Μίσσιου, «…Καλά εσύ σκοτώθηκες νωρίς»…..


Έ και κάπου κάπου, αν δεν σας αρέσουν τα όσα ακούτε από πληβείους της Αυτοδιοίκησης που δεν προήλθαν από κομματικούς σωλήνες και ούτε είναι γόνοι πολιτικών οικογενειών,  ακούστε τουλάχιστον τα ζωντανά Σύμβολα της πάλαι ποτέ Αριστεράς. Ο Μανώλης Γλέζος, ζει και δεν ξέρω αν το μάθατε: Εκείνος μας ζήτησε συγνώμη….