Συναντήσεις σε οργανώσεις και δομές από στελέχη της Ν.Δ στην Λέσβο στο πλαίσιο της δράσης «Κανένας στο περιθώριο»

Συναντήσεις από στελέχη της Ν.Δ στην Λέσβο στο πλαίσιο της δράσης «Κανένας στο περιθώριο»



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δράση της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο», που έχει συγκροτηθεί και αναπτύσσεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη  και έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, την ανάπτυξη συνεργασίας και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.           

            Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, ο Βουλευτής Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευστράτιο Καραγεωργίου καθώς και μέλη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ πραγματοποίησαν μια σειρά επισκέψεων σε οργανώσεις και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο.

           
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 1 Ιουλίου, επισκέφθηκαν την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Ηλιαχτίδα” και το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία ( ΑΜΕΑ ) “Η Κυψέλη”, όπου συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους, τους εθελοντές και τους ωφελούμενους των δομών, με σκοπό την γνωριμία και την πληρέστερη ενημέρωση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις δυνατότητες επέκτασης των δράσεών τους.

            Ο κ. Αθανασίου δήλωσε τα εξής: “Μέσα από τη δράση αυτή στόχος μας είναι, όπως και ο Πρόεδρός μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε, να αποτελέσουμε γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας των δομών αυτών με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολιτικών αποφάσεων. Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη είναι βασικά χαρακτηριστικά της ιδεολογίας του κόμματος της ΝΔ, απαραίτητα για την κοινωνική συνοχή.“


            Αντίστοιχες επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και σε άλλες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Λέσβου αλλά και της Λήμνου.