betmasters.gr: Ντερμπάρες στη Βραζιλία

Τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων σήμερα στρέφονται στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, καθώς διεξάγονται ορισμένα πολύ μεγάλα ματς, κυρίως λόγω των ονομάτων των αντιπάλων.
Με τη ζέστη που κάνει, πολλοί είναι αυτοί που έχουν κάνει εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες. Ο ευκολότερος τρόπος για να στοιχηματίσεις σε τέτοιες περιπτώσεις, από το κινητό σου ή το τάμπλετ, είναι μέσω Paysafe. Οι εταιρίες που δέχονται Paysafe είναι αρκετές πλέον στην Ελλάδα, οπότε υπάρχει ποικιλία για τον παίκτη.
Έχουμε φτάσει στη 15η αγωνιστική της Serie A Βραζιλίας και φαίνεται πως τρεις θα είναι οι βασικές διεκδικήτριες του τίτλου. Η Παλμέιρας προηγείται με 29 πόντους, ακολουθεί η Κορίνθιανς με 28 και η Γκρέμιο με 27. Οι Σάντος και Φλαμένγκο που ακολουθούν, με 23 πόντους, σίγουρα δεν είναι νοκ άουτ στη μάχη του τίτλου.
Το πρώτο ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής είναι το Φλουμινένσε - Κρουζέιρο, με τις δύο ομάδες να μην είναι στις κορυφαίες θέσεις, αλλά σίγουρα ένα παιχνίδι μεταξύ τους, πάντα έχει ενδιαφέρον. Πολύ μεγάλο ματς είναι το Κορίνθιανς - Σάο Πάολο, με τους γηπεδούχους να έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Όμως, σίγουρα οι φιλοξενούμενοι θα το παλέψουν. Τέλος, το ματς της αγωνιστικής είναι το Ιντερνασιονάλ - Παλμέιρας, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και οι γηπεδούχοι είναι μια παραδοσιακή δύναμη της χώρας, με δυνατή έδρα.
Εκτός από τα ματς της Βραζιλίας, έχουμε φουλ αγωνιστική στη Δανία, το Μεξικό, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Φινλανδία.
Στο πρωτάθλημα Σουηδίας, ξεχωρίζουν δύο πολύ ενδιαφέροντα ματς. Τα Έλφσμποργκ - Γκέτεμποργκ και ΑΪΚ - Μάλμε είναι παιχνίδια που τα τελευταία χρόνια κρίνουν τίτλους.
Οι αγώνες της ημέρας στην Tippeligaen είναι οι Στρομσγκόντσετ - Τρόμσο και Μπόντο Γκλιμτ - Όντ Γκρένλαντ.


Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.