betmasters.gr: Champions League: Σοβαρεύει το πράγμα

Πολύ πιο ανταγωνιστικός από τον πρώτο, θα είναι ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Champions League.


Κι αυτό γιατί πλέον δεν έχουμε μόνο ομάδες από αδύναμες χώρες όπως η Μάλτα, ο Άγιος Μαρίνος και η Ανδόρρα, αλλά μπαίνουν κάποια αρκετά γνωστά ονόματα στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Από ελληνικής πλευράς, πάντα μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι κυπριακές ομάδες, αφού όλοι θέλουμε την πρόκρισή τους στους ομίλους. Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τη Νιου Σέιντς και είναι το φαβορί για την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο. Τα προγνωστικά στο Champions League σε αυτές τις φάσεις είναι πάντα ριψοκίνδυνα, αφού οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν καν διαμορφώσει τα ρόστερ τους και αυτές των προηγμένων πρωταθλημάτων, βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας.

Οι πρωταθλητές Κύπρου μας έχουν συνηθίσει να κερδίζουν αλλεπάλληλες προκρίσεις στους ομίλους του Champions League ή του Europa League τα τελευταία χρόνια και οι Νιου Σέιντς δεν μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο για την ευρωπαϊκή πορεία του "θρύλου". Πάντως, επειδή στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα, ιδιαίτερα να υπολογίσουμε πως η ομάδα ακόμη βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της.

Από τα δέκα ζευγάρια που παίζουν σήμερα, έχουμε ορισμένα που είναι όντως αμφίρροπα, όπως τα Ντιναμό Τυφλίδας - Αλασκέρτ, Χάποελ Μπερ Σεβά - Σερίφ, ΜΠΑΤΕ - Σεϊναγιόεν.
Συνοπτικά τα 10 σημερινά ζευγάρια του β' προκριματικού γύρου του Champions League είναι:

Ζρίνσκι - Λέγκια Βαρσοβίας
Καραμπάχ - Ντουντελάνζ
Ντιναμό Τυφλίδας - Αλασκέρτ
Χάποελ Μπερ Σεβά - Σερίφ
ΜΠΑΤΕ - Σεϊναγιόεν
Λίνκολν - Σέλτικ
Βαλέτα - Ερυθρός Αστέρας
Νιου Σέιντς - ΑΠΟΕΛ
Σάλτσμπουργκ - Λιεπάγια
Βαρντάρ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ


Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.