Η στιγμή που όλοι περιμέναμε...Επιστρέφει ανανεωμένη και με τρελή διάθεση η PLAz in the city στα Τσαμακια Μυτιλήνης

Συντονίσου στην πόλη σου και βρες το summer mood στην famous PLAz in the city, μόλις μερικά μέτρα από την προκυμαία, εκεί όπου και φέτος κυματίζει η γαλάζια σημαία!

Όπως ενημερωθήκαμε η γνωστή  PLAz in the city στα Τσαμακια Μυτιλήνης την Παρασκευή ανοίγει ξανά τις πύλες της με ανανεωμένο προσωπικό και με καλοκαιρινή διάθεση… έως τις 03:00+ τα μεσάνυχτα..!

Έτσι λοιπόν, από τις 01 Ιουλίου έρχεται ανανεωμένη και πλήρως διαφοροποιημένη για να συνεχίσει την αποδεδειγμένη έως τώρα πετυχημένη πορεία της.

Η  PLAz in the city  και φέτος φιλοδοξεί να φιλοξενήσει μεγάλους καλλιτέχνες είτε dj είτε τραγουδιστές με live πρόγραμμα.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ η plaz in the city είναι εδώ για να σας προσφέρει μία ανάσα δροσιάς μέσα στη πόλη..

Η plaz in the city, έρχεται ανανεωμένη, με νέο χώρο στην Πλαζ του ΕΟΤ, αλλά με την ίδια συνταγή επιτυχίας των τελευταίων ετών..

Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας το πρωί σε μία ξαπλώστρα, ή στον χώρο lounge cafe, μπορείτε να δοκιμάσετε από τα μαγευτικά σνακ μας κάνοντας συγχρόνως μία βουτιά στη θάλασσα.. Παράλληλα, μπορείτε να παίξετε beach volley και ρακέτες άνετα στον ήδη μεγάλο χώρο της παραλίας..

Νωρίς το βράδυ η Plaz , δίνει τη δικιά της πνοή στην διασκέδαση και ψυχαγωγία σας.. Από τις 21:00 μπορείτε να καθίσετε στο εστιατόριο μας, δοκιμάζοντας την ιδιαίτερη κουζίνα μας, από έναν μοναδικό κατάλογο, που συνδυάζει και τα παραδοσιακά προϊόντα Λέσβου, αλλά σας ταξιδεύει και σε γεύσεις από όλες τις περιοχές του πλανήτη…

Ο πελάτης μπορεί εξίσου με το εστιατόριο να απολαύσει τα ta premium μοναδικά ποτά μας h΅ ta δροσερά cocktail μας, με ολόφρεσκα φρούτα που ετοιμάζονται από τους ειδικούς barmen..

Μετά τη 01:00 δυνατή mainstream αλλά και ελληνική μουσική σας συντροφεύει στο ποτό σας, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα.

Η άψογη εξυπηρέτηση και η θετική ενέργεια του προσωπικού μας, η ποικιλία στη κουζίνα και στα cocktail , οι δυνατοί ήχοι το βράδυ είναι αυτά που θέλουμε να σας προσφέρουμε με μοναδική ανταμοιβή το χαμόγελο και την εκτίμηση που δίνεται σε εμάς ....!!!!!

Γιατί μη ξεχνάτε…η Plaz είναι η δροσιστική νότα του καλοκαιριού μέσα στη πόλη…

H  PLAz in the city, το απόλυτο στέκι σηματοδοτεί, για ακόμα μια χρονιά στην παραλία της δημόσιας ΠΛΑΖ Τσαμακια Μυτιλήνης, την έναρξη της θερινής περιόδου!

Ο χώρος μάλιστα έχει αλλάξει και μεταμορφώνεται  προς το καλύτερο, ενώ το μενού έχει και αυτό διαφοροποιηθεί και γίνεται πιο προσιτό με νέα καλοκαιρινά πιάτα.

Κάτω από το κάστρο και κυριολεκτικά πάνω στην άμμο, ίσως στο πιο ωραίο σημείο της πόλης. Σας υποδέχεται στον ανανεωμένο χώρο του, όπου και για φέτος προγραμματίζονται διάφορα events, και σας υπόσχεται ένα αξέχαστο καλοκαίρι με jazz, soul, lounge και funk μουσικές διαθέσεις.

Ανοιχτά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αποτελεί ένα στέκι για όλες τις ηλικίες.

Το Cocktail-bar της PLAz in the city είναι ανοιχτό όλη τη μέρα και μέχρι αργά το βράδυ και σε περιμένει με «πολύχρωμα» δροσιστικά cocktails που δεν θα βρεις αλλού…

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του Island club….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

More Info - Κρατήσεις:

PLAz in the city

Ακτη Τσαμακια Μυτιλήνης


Τηλ: 697-4762665

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com

Πλάνα από το opening του 2014