Νίκος Μιχαλακης: «Στην Football league κανονικά η Καλλονή»- «Ψάχνω σοβαρό προπονητή και παίχτες»

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης έβαλε τέλος στα σενάρια καταστροφολογίας, που κυκλοφορούσαν μετά τον υποβιβασμό των νησιωτών από τη Super League.


Ο Μιχαλάκης τόνισε ότι η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League.

"Η Καλλονή θα είναι κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League τη νέα σεζόν", σημείωσε χαρακτηριστικά σε σχετικό ερώτημα για τα σχέδιά του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Όσο για το γεγονός ότι εδώ και ένα δίμηνο δεν υπήρχε καμία δική του τοποθέτηση ο Μιχαλάκης επισήμανε: "Η σεζόν που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη. Ήθελα και χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να ηρεμίσω ψυχικά, γιατί πέρσι πέρασα πολλά. Αυτό ήταν απαραίτητο".

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Λέσβου, αποκάλυψε και την προτεραιότητα των επόμενων κινήσεών του: "Πρώτα απ’ όλα το μέλημα μου είναι να κλείσω ένα σοβαρό προπονητή. Αυτός είναι ο στόχος και εκεί επικεντρώνομαι. Από τον πάγκο θα ξεκινήσει η ομάδα. Έτσι η Καλλονή θα φτιάξει ομάδα και θα βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια μας. Υπάρχει πάντως, χρόνος ως προς το σχεδιασμό…".

Τι λεει το kalloninews.gr

Μπορεί για μεγάλο διάστημα να τηρούνταν σιγή ιχθύος στην Καλλονή, ωστόσο οι πληροφορίες του kalloninews.gr, αναφέρουν πως τις προσεχείς ημέρες, η διοίκηση των Καλλονιατών θα ξεκινήσει δυναμικά τον σχεδιασμό της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, θα ξεκινήσουν ραντεβού με παίκτες οι οποίοι ανήκουν ήδη στην ομάδα και έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, έτσι ώστε να τους γνωστοποιηθεί η συνέχιση της συνεργασίας αλλά και τα πλάνα της ομάδας.

Στη συνέχεια, οι "Καλλονιάτες" προσανατολίζονται στην εξεύρεση παικτών, που θα πλαισιώσουν την ομάδα στην Football League στην οποία επιστρέφει έπειτα απο τρία χρόνια στην μεγάλη κατηγορία.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΛΚ έχει περιορισμό στην απόκτηση παικτών και μπορεί να πάρει συγκεκριμένο αριθμό ανω των 24 ετών.

Επίσης, το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και ο προπονητής της ομάδας.

Παράλληλα με όλα αυτά, τέλος του Ιούλη, θα οριστεί και η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδος, για το πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει τέλη Σεπτέμβρη!