Το OXY CLUB είναι έτοιμο να χορέψει σε ρυθμούς «Dj Consoul Trainin»- #25/06 (Πέτρα-Μολυβος Λέσβου)

Σάββατο βράδυ 25/06 το OXY CLUB υποδέχεται τον Consoul Trainin!

Το Σάββατο 25/06/2016 το OXY CLUB υποδέχεται τον διάσημο Dj από την Αθήνα, Consoul Trainin!!!..... 

This Saturday 25/6/2016 get ready for the famous Dj from Athens, Consoul Trainin!!!



Consoul Trainin

Ο Consoul Trainin, παραγωγός και resident DJ του Cielo στο Dubai, μετά την ραδιοφωνική και Club επιτυχία “Say Something” (Top 20 στο International Top Plays Airplay Chart ), επέστρεψε δυναμικά με το νέο του single, “Roses”! 

Ένα υπέροχο mix από Funky, Disco και House grooves. Το “Roses” έχει ήδη εξαιρετικό feedback από Top International DJ’s όπως οι Faul & Wad Ad, Wasabi, Vanilla Ace, Nora En Pure, Kaz James και άλλοι.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους νέους ταλαντούχους djs ,remixer και παραγωγούς στην Ελλάδαμε με Dj set στα πιο μεγάλα Club του εξωτερικού!

Eχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, ενώ ταυτόχρονα πολλά από τα remix του έχουν υποστηριχθεί από πάρα πολλούς djs από όλο τον κόσμο, όπως ο David Guetta, Bob Sinclar, Freemasons, Stonebridge, Roger Sanchez, David Vendetta και πολλοί άλλοι. Επίσης οι κυκλοφορίες και τα remixes του έχουν συμπεριληφθεί σε μερικές από τις καλύτερες δισκογραφικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, όπως Ultra Records, Ministry of Sound, Strictly Rhythm.



Warm up :

Djs Antony PL, ΜICHALIS X (Residents DJs of OXY Club) 

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΩΡΑ: 22:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2016»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos


Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας και προώθησης σε όλα τα event του OXY CLUB….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….


Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!





Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.


Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.