OXY CLUB Ala Ellinika στα Κόκκινα…. Βάζει «φωτιές» στο OXY ο dj Γιάννης Καδής- THU 30/06 (Πέτρα Λέσβου)

Η νυχτερινή διασκέδαση στο OXY CLUB χτυπάει κόκκινο... 

Με την ανεξάντλητη ενέργεια και το πάθος του για την ελληνική μουσική, ο Γιάννης Καδής, έρχεται για να «αναστατώσει» την Πέμπτη 30-06-16 το OXY CLUB, απογειώνοντας την αδρεναλίνη και ανεβάζοντας άπαντες σε μπάρες και τραπέζια.

Ο Γιάννης Καδής (resident dj ΜΟΝΚΕΥ-LIVING ROOM) θα βρίσκεται στα dexx του OXY CLUB  αυτην την Πέμπτη 30-06-16 για να ξεσηκώσει την Πέτρα και τον Μολυβο στο πόδι.


ΗΜΕΡΑ: Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΩΡΑ: 22:00…..


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com



More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034


e-mail: vip@oxy-club.gr

Official facebook OXY: OXY



Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos




Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.

Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.