ΦΩΤΟ: Ακόμα μια επίσκεψη life style στην Λέσβο- Οι πρωταγωνιστές του Game of thrones στην Μυτιλήνη

Ακόμα μια επίσκεψη life style είχαμε σήμερα στην Λέσβο. ..


Ακόμα μια επίσκεψη πιθανότατα χωρίς ουσία, με τον «αναρμόδιο» δήμαρχο να τρέχει και να φωτογραφίζεται μαζί τους κάτω από το κάστρο της Μυτιλήνης αλλά και στο δημαρχείο Μυτιλήνης..…

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγες ώρες πριν το επιμελητήριο Λέσβου έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου που έχουν αυτές οι προβολές και επισκέψεις προς το εξωτερικό σχετικά με τον «πεθαμένο» τουρισμό της Λέσβου

Όπως πρώτη αποκάλυψε η εφημερίδα «Εμπρός» οι πρωταγωνιστές του Game of thrones πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Μυτιλήνη, ως προσκεκλημένοι της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης IRC, προκειμένου να κινητοποιήσουν με τη σειρά τους τον κόσμο  να βοηθήσει και να στηρίξει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Οι πρωταγωνιστές της πιο δημοφιλούς σειράς παγκοσμίως είχαν ξεκινήσει καμπάνια αλληλεγγύης και στήριξης προσφύγων και μεταναστών. Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης που συνεχίζεται και διαδικτυακά.

Βρέθηκαν για περίπου δύο ώρες στον καταυλισμό Καρά – Τεπέ της Μυτιλήνης, για να καταγράψουν τις ανάγκες των ανθρώπων και να μεταφέρουν την εμπειρία τους στο διαδίκτυο. 

Από τις φωτογραφίες της τοπικής εφημερίδας «Εμπρός» φαίνονται ξεκάθαρα η Άρια Σταρκ, που υποδύεται η ηθοποιός Μέισι Γουίλιαμς και ο Σερ Ντάβος Σίγουορθ, που υποδύεται ο ηθοποιός Λίαμ Κάνινγχαμ.

Οι πρωταγωνιστές μίλησαν με οικογένειες προσφύγων και έπαιξαν με τα παιδιά του καταυλισμού.

Ο Δήμαρχος Λέσβου σε ανάρτηση του στο facebook με τις σχετικές φωτογραφίες πάντα δήλωσε «Απο την επίσκεψη των πρωταγωνιστών του Game Οf Τhrones στην Λέσβο. Χαρακτηριστικά δήλωσαν οτι η Λέσβος είναι πανέμορφη, λυπούνται για την μείωση στον τουρισμός , θα προσπαθήσουν να στηρίξουν και να την κάνουν γνωστή σε όλο τον κόσμο με κάθε τρόπο, και οτι με την πρώτη ευκαιρία θα έρθουν στο νησί για διακοπές.»