Στα δικαστήρια η Dynamic Vision κατά του Δήμου Λέσβου……για οφειλές από δράσεις τουρισμού

Η υπόθεση δράσεων του Δήμου Λέσβου στον τομέα του τουρισμού που δεν μπορούν να πληρωθούν, λόγω μη τήρησης από πλευράς Δήμου των νόμιμων διαδικασιών, τείνει να εξελιχθεί σε μέγα σκάνδαλο.


Έμειναν απλήρωτες δράσεις στον τομέα του τουρισμού που είχαν ανατεθεί στην εταιρεία «Dynamic Vision» λόγω μη τήρησης από πλευράς Δήμου των νόμιμων διαδικασιών!

H Δημοτική Αρχή, παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε τον Ιανουάριο τρέχοντος έτους να αναθέσει στην εδρεύουσα στην Αθήνα εταιρεία «Dynamic Vision» την οργάνωση της συμμετοχής του Δήμου στην τουριστική έκθεση στην Κωνσταντινούπολη.

Η ανάθεση έγινε απευθείας στη συγκεκριμένη εταιρεία (δηλαδή χωρίς διαγωνισμό) με ύψος εγκεκριμένης δαπάνης 20.000 ευρώ και περιεχόμενο την ενοικίαση περιπτέρου, κάλυψη των εξόδων της αποστολής του Δήμου, μεταφορά εντύπου υλικού και «άλλες δράσεις», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, χωρίς αυτές να κατονομάζονται. Δύο μήνες μετά, το Μάρτιο, αποφασίσθηκε πάλι από τη Δημοτική Αρχή, και πάλι με διαφωνίες της αντιπολίτευσης, η απευθείας ανάθεση στην ίδια εταιρεία της οργάνωσης συμμετοχής του Δήμου στην έκθεση στη Μόσχα, επίσης έναντι 20.000 ευρώ. 


H παρακάτω επιστολή μας ήρθε πριν λίγο από την εταιρεία Dynamic Vision