2ος Πανελληνιονίκης στο ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΙΟΥ του ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Το κορυφαίο εγχώριο γεγονός για τον ελληνικό στίβο,  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών, με την συμμετοχή περίπου 850 αθλητών-τριών από όλη την Ελλάδα  διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου στη Πάτρα.  


Παρά την ατυχία των αθλητών να πέσουν πάνω στον μεγάλο καύσωνα της σεζόν που δημιούργησε πρόβλημα, σημειώθηκαν αρκετά εξαιρετικές επιδόσεις, όρια και ρεκόρ που δείχνουν καλά σημάδια είτε για το εγγύς μέλλον και τις μεγάλες  αγωνιστικές στάσεις του καλοκαιριού,  είτε για αυτές που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια.

Από τον «ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ»  συμμετείχε ο ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΙΟΥ στο ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ Ανδρών, ο οποίος έκανε μια σπουδαία εμφάνιση αφού «πέταξε» στα 5.25μ.,  που αποτελεί νέα ατομική επίδοση.

Ο αθλητής υπό την καθοδήγηση του Μανώλη Καραγιάννη επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την καλή αγωνιστική του κατάσταση και την ανοδική του πορεία.

Ανέβηκε στο βάθρο των νικητών και στέφθηκε 2ος Πανελληνιονίκης,  πίσω από τον Πρωταθλητή και κορυφαίο Επικοντιστή, Κωνσταντίνο Φιλιππίδη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ.

Αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική εμφάνιση  και   επιτυχία του Λημνιού πρωταθλητή στο ΄Αλμα σε Μήκος Ανδρών,  Μιχάλη Μερτζανίδη που αγωνίζεται με τον «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ». Ο Μερτζανίδης ήταν 2ος Πανελληνιονίκης με άλμα στα 7,85μ., πίσω από τον Γιώργο Τσάκωνα της ΑΕ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.

Ο αθλητής ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο Κλασικό Αθλητισμό μέσα από τα σωματεία στίβου της Λήμνου  ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ & ΑΕΛ,    συνεχίζει με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ  τις διακρίσεις και την ανοδική του πορεία.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αθλητές, προπονητές, σωματεία και οικογένειές τους και τους εύχεται ότι καλύτερο επιθυμούν.  


Επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου είναι των κατηγοριών ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που θα διεξαχθεί  το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25-26/06 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.