8.000+ Like για το LesvosPost.com…. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς!!

Δεν έχουμε τι να προσθέσουμε. Μόνο ότι και εμείς σας αγαπάμε και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των ειδήσεων με ρεπορτάζ από όλη τη Λέσβο με επίκεντρο τον πολίτη.


8.000+ like.......

Η σελίδα μας LesvosPost.com official στο facebook είναι η δεύτερη ειδησεογραφική σελίδα της Λέσβου με τα περισσότερα like σε ΟΛΗ την Λέσβο….. Να σημειώσουμε ότι στις 18 Απριλίου είχαμε φτάσει τα 8000+ like έτσι μέσα σε ένα μήνα περίπου προστέθηκαν ακόμα 1000+ μέλη στην μεγάλη προσπάθεια μας… Αυτό δείχνει ότι το lesvospost.com αυξάνει την επισκεψημοτητα του κάθε μήνα βήμα βήμα αθόρυβα και αποτελεσματικά..

Ο όμιλος LesvosPost μετά από 4 χρόνια (15 Ιουλίου κλείνουμε 4 χρόνια) προσπάθειας, κατάφερε να κρατήσει κοντά της τον αναγνώστη μέσα από ρεπορτάζ, άρθρα , σοβαρές τοποθετήσεις σεβόμενη πάντα τους βασικούς κανόνες. Ο κυριότερος όμως για εμάς είναι ότι ασκούμε λειτούργημα, σεβόμαστε τον αναγνώστη μας και πάνω από όλα την δουλειά μας.

Μέσα σε 4 χρόνια καταφέραμε να κάνουμε το κοινό να μας αγαπήσει. Να είστε σίγουροι ότι αυτό μας γεμίζει με πολύ δύναμη να συνεχίσουμε κάτι που ξεκίνησε δειλά δειλά αλλά πάντα σταθερά.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως απαίτηση των αναγνωστών μας είναι η ζωντανή ενημέρωση και αυτό προσπαθούμε καθημερινά, θυσιάζοντας ώρες ατελείωτες για να μπορέσουμε να σας δώσουμε αυτή την εικόνα που καταλήγει στις οθόνες των υπολογιστών σας, των τάμπλετ και των κινητών τηλεφώνων. Αντλούμε δύναμη από όλους εσάς και συνεχίζουμε χάρη στην αποδοχή σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας, έτσι απλά....

Like σε όλους εσάς, που παραμένετε κοντά μας και ενημερώνεστε καθημερινά!

Η ομάδα του LesvosPost.com σας ευχαριστεί τοοοοοοοοοοοσο πολύ!!


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο με συνεχής ανανέωση για ότι συμβαίνει στην Λέσβο αλλά και σε όλη την Ελλάδα…… LesvosPost.com TO NO1 ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ…. Κάντε LIKE ΕΔΩ


F.B:  LesvosPost.com official