Στην Λέσβο το 10ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης

Το ka-business.gr διοργανώνει στη Λέσβο το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 το 10ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης.


Η επιλογή του νησιού συμβολική! Η τεχνολογία και η καινοτομία έχουν ως τελικό αποδέκτη τον ίδιο τον άνθρωπο. Η Λέσβος, όπως και τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου απέδειξαν στην πράξη πως η ανθρωπιά τους ξεχωρίζει. Βοήθησαν και εξακολουθούν παρέχουν χείρα βοηθείας στους χιλιάδες πρόσφυγες που φτάνουν στα παράλιά τους από την Τουρκία. Το ka-business.gr προβάλλει τις προσπάθειες των ανθρώπων αυτών στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και βραβεύει επιχειρηματικές ιδέες που ξεχωρίζουν.
Στηρίξεις- Αιγίδες

Το 10ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και  Περιφέρειας  Κεντρικής Μακεδονίας.

Υποστηρικτές του Συνεδρίου είναι η Τράπεζα Πειραιώς, το Επιμελητήριο Λέσβου, ο Δήμος Λέσβου,Λέσχη Πλωμαρίου "ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ", ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το 10ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στον χώρο συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου. Οι εργασίες του Πολυσυνεδρίου θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 8 το βράδυ.

Θεματικές

Με τίτλο: «Παρόν και Μέλλον στο Βόρειο Αιγαίο, Γεωργία- Τουρισμός- Επιχειρηματικότητα εν μέσω Ανθρωπιστικής Κρίσης» η δημιουργός του ka-business.gr Ραλλιώ Λεπίδου και η ομάδα του μοναδικού portal για την καινοτομία και την Ανάπτυξη υπόσχονται να οδηγήσουν τη δημόσια συζήτηση ένα βήμα παραπάνω.

Οι θεματικές του 10ου πολυσυνέδριου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» είναι οι εξής: 

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΝΕΧΤ GENERATIO: ΠΗΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ      


Στο πάνελ του Πολυσυνεδρίου θα συμμετέχουν για άλλη μια φορά εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, του πολιτισμού, του ακαδημαϊκού χώρου, της δημοσιογρααφίας, του επιχειρείν.