Υποδέχτηκαν την πρώτη πτήση της VOLOTEA στην Μυτιλήνη

Υποδέχτηκαν την πρώτη πτήση της VOLOTEA


Την πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους VOLOTEA από Αθήνα προς το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης υποδέχθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ψάνης, ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Μυτιλήνης κος Πάνος Πιτσιος και ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Γιώργος Εγγλέζος.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Λέσβου, της Δ.Κ Μυτιλήνης και του Επιμελητηρίου, έπειτα από συνάντηση με τον υπεύθυνο της εταιρείας, με τον οποίο συζητήθηκε το πλάνο της εταιρείας σχετικά με τη Λέσβο, μετέβησαν στο αεροσκάφος όπου και μοίρασαν στους πιλότους και στο πλήρωμα αναμνηστικά δώρα και τουριστικά φυλλάδια με πληροφορίες για το νησί.
Επίσης, κατά την άφιξη των πρώτων επιβατών της εταιρείας στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης μοιράστηκαν τοπικά γλυκά και τουριστικά έντυπα προώθησης, από τον Δήμο Λέσβου και την Δ.Ε Μυτιλήνης.

«Ευχαριστούμε θερμά την VOLOTEA για την έμπρακτη στήριξή της και την καλωσορίζουμε στο νησί της Λέσβου. Ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στο νέο αυτό δρομολόγιο προς το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, που θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για το επιβατικό κοινό και φυσικά για τον τόπο μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ψάνης.

«Είμαστε εδώ σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου για να καλωσορίσουμε τους επιβάτες και το πλήρωμα της VOLOTEA στο νησί της Λέσβου. Ευχόμαστε ολόψυχα μια καλή και επικερδή τουριστική σεζόν και ελπίζουμε η εταιρεία να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και την χειμερινή περίοδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Εγγλέζος.

Μετά τη συνάντηση με τον Ισπανό επιχειρησιακό διευθυντή της VOLOTEA κ. Tony Serra, ο Πρόεδρος της Δ/Κ Μυτιλήνης δήλωσε: 


"Η δρομολόγηση μίας ακόμη αεροπορικής εταιρείας στη Μυτιλήνη, σε πτήσεις εσωτερικού, αποτελεί αναμφίβολα μία θετική εξέλιξη, που θα συμβάλλει στον υγιή ανταγωνισμό, προς όφελος των δημοτών και του τουρισμού. Αν ακολουθήσει δε και η προσδοκώμενη σύμφωνα με τον κ. Tony Serra, επέκταση σε απευθείας πτήσεις του εξωτερικού, τότε θα μιλάμε για ένα εξαιρετικά σπουδαίο επίτευγμα".