Στο Φεστιβάλ Τουρισμού στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο Λέσβου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Τουρισμού στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης κατά το διάστημα 26 - 29 Μαΐου 2016, στο οποίο έλαβε μέρος το Επιμελητήριο Λέσβου προωθώντας τη Λέσβο και τη Λήμνο στην αγορά της Βορείου Ελλάδας.


Η επικοινωνιακή καμπάνια και το περίπτερο του Επιμελητηρίου ήταν στοχευμένα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νησιών μας και στους τρόπους μετάβασης από την Βόρεια Ελλάδα. Το κοινό της Θεσσαλονίκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η επισκεψιμότητα του περιπτέρου, ήταν πολύ μεγάλη. Διανεμήθηκε άφθονο έντυπο τουριστικό υλικό που περιλάμβανε την παρουσίαση της Λέσβου και της Λήμνου ως τουριστικούς προορισμούς, οδηγοί τοπικής γαστρονομίας, έντυπα των μουσείων μας κ.α..

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Λέσβου επισκέφθηκαν και τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που ήταν και οι διοργανωτές του Φεστιβάλ, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος κ.α.

Το Επιμελητήριο Λέσβου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Ευάγγελος Μυρσινιάς ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ 3 μιλώντας για τους παραδοσιακούς δεσμούς των νησιών της Λέσβου και της Λήμνου με τη Βόρεια Ελλάδα, και τόνισε την ευκολία πρόσβασης πλέον  που εκτός από αεροπορική με δύο αεροπορικές εταιρείες και ακτοπλοϊκή με το λιμάνι της Καβάλας, επανέρχεται και η σύνδεση με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.


Μυτιλήνη 30 Μαΐου 2016