Πετά από Αθήνα προς Μυτιλήνη και Μύκονο από 27 Μαΐου η Volotea με τρεις πτήσεις την εβδομάδα

Τις συνδέσεις Αθήνα – Μύκονος και Αθήνα – Μυτιλήνη από τις 27 Μαΐου εγκαινιάζει η Volotea, προσφέροντας σε κάθε δρομολόγιο:


- Τρεις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή

- 110 πτήσεις

- 13.750 θέσεις

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με παρουσία στην Ελλάδα από το 2012, η Volotea έχει μέχρι σήμερα μεταφέρει περισσότερους από 366.000 επιβάτες, με πτήσεις σε 12 ελληνικά αεροδρόμια: Αθήνα, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κως, Μύκονος, Μυτιλήνη, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος και Ζάκυνθος.

Η Volotea ξεκίνησε πτήσεις στην Αθήνα στις 3 Απριλίου 2015, προσφέροντας πέντε δρομολόγια (Μπάρι, Σαντορίνη, Παλέρμο, Πίζα και Βενετία) με 460 πτήσεις και 57.380 θέσεις. Με την προσθήκη των δύο νέων δρομολογίων (Μύκονος και Μυτιλήνη), η εταιρεία αυξάνει κατά 66% τον αριθμό των πτήσεων (764) και των θέσεων (95.500) από την Αθήνα. Φέτος, η Volotea θα εξυπηρετεί έξι προορισμούς από την Αθήνα: Μπάρι, Μύκονο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Παλέρμο και Βενετία.

Ο Carlos Muñoz, CEO και ιδρυτής της Volotea, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εγκαινίαση των δύο νέων δρομολογίων από την Αθήνα:

"Εξυπηρετώντας την Ελλάδα με επιτυχία από το 2012, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουμε δύο νέα δρομολόγια από την Αθήνα, με 60% περισσότερες θέσεις φέτος. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας στην ελληνική αγορά και ελπίζουμε να δούμε τους επιβάτες από την Αθήνα στις πτήσεις μας αυτό το καλοκαίρι, για να απολαύσουν τους δύο νέους προορισμούς που προσφέρουμε".

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, πρόσθεσε: "Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με την έναρξη των πτήσεων της Volotea προς δύο υπέροχους ελληνικούς προορισμούς, τη Μύκονο και τη Μυτιλήνη. Η αγορά της Αθήνας παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη κατά την τελευταία διετία, με διψήφιες αυξήσεις και η συμβολή της Volotea σε αυτό το αποτέλεσμα με την επένδυση και την εμπιστοσύνη της, είναι πραγματικά σημαντική. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Volotea προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας!".


Πηγή capital.gr