«ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2016»- Πλούσιες εκδηλώσεις στην Πελοπη Λέσβου

Η Νεανική Εστία Πελόπης πραγματοποιεί και σας προσκαλεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στην επιτυχημένη, ετήσια και παλλεσβιακή εκδήλωσή της, τα «ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2016»!!!



Την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 18.30 στο δημοτικό σχολείο Πελόπης, θα διεξαχθούν οι ετήσιες αθλητικές δραστηριότητες, που συμπεριλαμβάνουν 100μ τρέξιμο (για τα μικρά παιδιά), 300μ τρέξιμο (για τα μεγάλα παιδιά), αυγοδρομίες, σκυταλοδρομίες και για πρώτη φορά τσουβαλοδρομίες!!!

Απόλαυση, γέλιο, ψυχαγωγία και χορός πλαισιώνονται σ’ ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από θεατρικές παραστάσεις, ποιήματα, τραγούδια, απονομές επάθλων-μεταλλίων και βράβευση νικητών σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα ‘’Οι πρόσφυγες στη Λέσβο’’, και όλα αυτά περιενδυμένα με την λαϊκή, μουσική παρέα του Βασίλη Τερλέγκα, Γιάννη Ανάπα και του Θοδωρή Παούνη για ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ……. μέχρι πρωίας!!!!

Σουβλάκια, ορεκτικά, κρασί και ούζο θα σας συνοδεύσουν στο Λεσβιακό ταξίδι των «ΠΕΛΟΠΕΙΩΝ 2016» στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Πελόπης, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 21.00!!!

Σας περιμένουμε για να βρεθούμε όλοι μαζί σ’ ένα κόσμο μουσικής πανδαισίας, διασκέδασης και ψυχικής χαλάρωσης, σ’ ένα μέρος… ΚΕΦΙΟΥ & ΧΑΡΑΣ!!!