Πάσχα στο Ζαχαροπλαστείο «ΠΑΝΤΑΖΗ»-Απίστευτης ομορφιάς πασχαλινά αυγά για όλα τα γούστα- Ασκληπιού 55 Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

''Πηγαίνοντας μια βόλτα στην οδό Ασκληπιού στην Μυτιλήνη δεν μπορούμε να μην σταματήσουμε στο ζαχαροπλαστείο «ΠΑΝΤΑΖΗ» !

Η βιτρίνα του είναι πασχαλινή γεμάτη χρώματα, τα σοκολατένια αυγά μοιάζουν με όμορφα στολίδια που θέλεις να τα αγοράσεις όλα-είναι σωστά έργα τέχνης!!!  

Αν όμως θεωρείτε πως είναι μόνο για παιδιά (αν τα δείτε σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη)υπάρχουν και υφασμάτινες φλοράλ θήκες σε σχήμα αυγού όπου μπορείτε να βάλετε μέσα σοκολατάκια και να τα προσφέρετε στους αγαπημένους σας!!''

Σήμα κατατεθέν του Πάσχα που είναι προ των πυλών το σοκολατένιο αυγό. Αγαπημένο των παιδιών που περιμένουν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τη νονά με την εν λόγω λιχουδιά ανά χείρας!

Με σοκολάτα υγείας ή γάλακτος, διακοσμημένα ή απλά, μικρά ή μεγάλα, τα σοκολατένια αυγά και τα αντίστοιχα κουνελάκια έχουν τέτοιες μέρες την τιμητική τους. 

Εμείς σας προτείνουμε αυτό το Πάσχα να πρωτοτυπήσετε και να δοκιμάσετε τα χειροποίητα σοκολατένια πασχαλινά αυγά Πανταζής!

Για το Πασχαλιάτικο τραπέζι σας προτείνουμε επίσης:

το αγνό τσουρέκι παραγωγής μας, σε παραδοσιακή γεύση, κάστανο ή σοκολάτα
τα ολόφρεσκα πασχαλινά κουλούρια 
νηστίσιμα σιροπιαστά
νηστίσιμες πάστες
σταφιδόψωμα & κωσταντινάτα

Τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά από τον "Πανταζή" αποτελούν το σήμα κατατεθέν της εποχής και συνδυάζουν την πλούσια και ποιοτική σοκολάτα με το μεράκι του Βασίλη και του Παναγιώτη. Ευφάνταστα σχέδια, φτιαγμένα ειδικά για να ξετρελαίνουν, κοσμούν τα πασχαλινά αυγά του "Ζαχαροπλαστείου Πανταζή" στην  Ασκληπιού 55.

Τα ζαχαροπλαστείο «ΠΑΝΤΑΖΗ» σας καλεί  να το γνωρίσετε από κοντά για να ζήσετε ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων!

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία πεντανόστιμων γλυκών, φτιαγμένων με μεράκι και από τα πιο αγνά υλικά!



Ζαχαροπλαστείο «ΠΑΝΤΑΖΗ»: αδιαπραγμάτευτη ποιότητα! 

Κοντά σας από το 1927 στην Μυτιλήνη:  Ασκληπιού 55 Τηλέφωνα: 22510-27032, 695-8075363 ΚΑΙ 697-3037808, email: yematopoios@yahoo.gr








Το ζαχαροπλαστείο «ΠΑΝΤΑΖΗ» σας εύχεται

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα. Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, απο το σκοτάδι στο φώς.