Το Σάββατο το Opening του μεγάλου καταστήματος Public στη Μυτιλήνη με 14 ντόπιους εργαζόμενους.. και συνολικά 16 άτομα προσωπικό

Κόντρα στο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Public, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, συνεχίζουν να επενδύουν στην ελληνική αγορά διευρύνοντας το δίκτυό τους.  


Στις 2  Απριλίου, η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, αναμένεται να λειτουργήσει το νέο της κατάστημα στο νησί της Μυτιλήνης.

Το νέο κατάστημα των Public στη Μυτιλήνη έχει συνολική έκταση 400 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης, στη διεύθυνση Χίου και Αρχιπελάγους επί της πλατείας Σαπφούς. Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 0,5 εκατ. ευρώ με 16 νέες θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, ο στρατηγικός σχεδιασμός για το 2016 περιλαμβάνει τη δημιουργία 2 ακόμη νέων καταστημάτων, στην περιφέρεια και στην Αττική.  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων Public, Χρήστος Καλογεράκης, σημείωσε: «Επενδύουμε συστηματικά στην ανάπτυξη των Public με στόχο να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά και να έρθουμε πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε  όλη την Ελλάδα. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι το νέο μας κατάστημα, όπου θα απασχοληθούν 16 εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι 14 είναι από τη Μυτιλήνη, θα τονώσει την τοπική κοινωνία που δοκιμάζεται ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες.»


Θυμίζουμε ότι το δίκτυο Public ξεκίνησε το 2005 με 1 κατάστημα και 51 εργαζόμενους στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. 10 χρόνια μετά, τα Public συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους retailers της χώρας με περισσότερους από 1650 εργαζόμενους στο δυναμικό τους.