Πρωταπριλιά | 12 ειδήσεις που θα πέθαινες να είναι αλήθεια!

Το θέμα δεν είναι ότι σήμερα είναι Πρωταπριλιά ! Το θέμα είναι, ότι ακόμα και αν δεν ήταν, οι παρακάτω ειδήσεις θα μπορούσαν να είναι αληθινές!


Γράφει ο Απόστολος Μοσχόπουλος

Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται το Μέγαρο Μαξίμου για τη χάραξη κοινής γραμμής πλεύσης. Βλέποντας ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού φεύγει εξαγριωμένος από τον κήπο στήνοντας και πάλι μπροστά στις κάμερες τον Αλέξη Τσίπρα.

 Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνει έντονο διάβημα στο HBO, που έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τον νέο κύκλο του Game of Thrones πασχαλιάτικα που όλοι είναι φουσκωμένοι από τη μαγειρίτσα και το αρνί.

Εντοπίστηκαν 47 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αναπνέουν από το στόμα και όχι από τη μύτη. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει λόγο για πρωτοφανές σκάνδαλο και απόπειρα συγκάλυψής του από την συγκυβέρνηση.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επιτίθεται στο twitter σε δημοσιογράφο που δηλώνει πως η Ελλάδα χρωστάει τα μαλλιοκέφαλα της, παίρνοντάς το ως προσωπική νύξη για το hairstyle του.
Κόσμος

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του δηλώνει πως η συμφωνία με την Ελλάδα θα είναι δεδομένη όταν «οι τεμπέληδες Έλληνες καταφέρουν να ενεργοποιήσουν ξανά το ηφαίστειο της Σαντορίνης».

Νέο διπλωματικό επεισόδιο στην Ουκρανία με αφορμή τη δήλωση του Υπ. Εξωτερικών της χώρας ότι «φέτος δεν θα ψηφίσουμε τη Ρωσία στη Eurovision». Σε διευκρινιστική δήλωσή του, επέκρινε τη Ρωσία για τους χειρισμούς της στην υπόθεση καθώς η Ουκρανία από τον Σεπτέμβριο, είναι γνωστό πως θα απέχει φέτος από τον διαγωνισμό.

Ο Πάπας βγάζει selfie με τον Τότι, αρχηγό της Ρόμα, στο κατάμεστο γήπεδο της μετά την νέα νίκη της ομάδας για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Διεργασίες εντός της Boeing για μετονομασία του ομίλου σε Boeing Boeing μετά από τα απανωτά αεροπορικά δυστυχήματα.

Πολιτισμός

Μετά την τεράστια επιτυχία του «50 shades of Grey», η εταιρεία παραγωγής ανακοινώνει ότι θα σπάσει το sequel σε δύο ταινίες, με όνομα «25 shades of Grey».
Show-Biz 

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοινώνει μέσω twitter πως η ενός χρόνων κόρη της παντρεύεται σε 29 χρόνια τον μικρό γιο του Γιώργου Λιάγκα. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φεύγει από τον Alpha με προορισμό το BBC. Οι φήμες που την θέλουν να εμπλέκεται στην απόλυση του παρουσιαστή του Top Gear, Jeremy Clarckson ελέγχονται ως ανακριβείς.

Καλό μήνα! 


Πηγη mycampus.gr