Αποθεωτική υποδοχή της ΑΕΚ στην Μυτιλήνη- Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Μυτιλήνη έφτασε πριν από λίγη ώρα η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με την Καλλονή.


Η ΑΕΚ δεν ένιωσε μόνη φτάνοντας στην Μυτιλήνη για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή (19:00).

Ο  Γκας Πογιέτ και οι ποδοσφαιριστές του έτυχαν θερμής υποδοχής, καθώς οπαδοί της ομάδας περίμεναν την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης και μόλις έκαναν την εμφάνισή τους... έπεσαν πάνω τους για φωτογραφίες και αυτόγραφα. 

Περίπου 500-600 άτομα αποθέωσαν την αποστολή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, ζητώντας από τους παίκτες νίκη επί της Καλλονής στο παιχνίδι της Κυριακής. Δεν έλειψαν όμως και συνθήματα για «γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια», αλλά και για τον αιώνιο αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό για τους παίκτες της Ένωσης αλλά και για τον Γκας Πογιέτ, με τον κόσμο να εμψυχώνει την αποστολή.

Άλλωστε η ζήτηση για εισιτήρια είναι αρκετά μεγάλη, αφού αρκετοί είναι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που προμηθεύονται μεμονωμένα «μαγικά χαρτάκια». 

Αμέσως μετά την άφιξη η αποστολή ξεκίνησε για το ξενοδοχείο και πίσω αλλά και μπροστά από το πούλμαν ακολούθησε πομπή από τους Ενωσίτες οπαδούς. Στο ξενοδοχείο περίμεναν επίσης οπαδοί της ΑΕΚ και οι φωνές έχουν ξεσηκώσει το νησί που ζει σε κιτρινόμαυρους ρυθμούς από το πρωί.

Να σημειώσουμε πως η δίψα του κόσμου της Ένωσης είναι μεγάλη καθώς η ΑΕΚ έρχεται για πρώτη φορά στο νησί της Λέσβου

Η Καλλονή υποδέχεται την ΑΕΚ για το ματς της 27ης αγωνιστικής της super league που θα διεξαχθεί αύριο στο γήπεδο της Μυτιλήνης στις 19:00.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.   

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα της LesvosPost.com WEB TV














Φώτο: Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

Φώτο-Ρεπορτάζ: Στρατής Στεφάνου (Αθλητικός συντάκτης LesvosPost.com)

Συνεχής ενημέρωση και από τα 2 ημίχρονα με φωτογραφίες από το LesvosPost.com


Ανταπόκριση από το στάδιο Μυτιλήνης Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)