Μοίρασε ευχές και δώρα εκ μέρους του Δήμου Λέσβου η Αντιδήμαρχος κ.α Αντωνελλη στην «Κυψέλη» (ΦΩΤΟ)

Μοίρασε ευχές και δώρα

Ολοκληρώνοντας μια σειρά από δράσεις που στόχο είχαν την ενίσχυση και την  συμπαράσταση του Δήμου Λέσβου σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες κατά την τρέχουσα Πασχαλινή περίοδο, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού  Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη, επισκέφθηκε το Μικτό Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρία «Κυψέλη».

Μαζί με τις ευχές για καλή Ανάσταση, η κα Αντωνέλλη παρέδωσε στις υπεύθυνες του Κέντρου φόρμες και αθλητικά παπούτσια, κόκκινα αυγά και σοκολατένια, για τους ωφελούμενους και τις ωφελούμενες του Κέντρου, τονίζοντας την συνεχιζόμενη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, στα άτομα με αναπηρία και την διάθεση οποιασδήποτε συνεργασίας με τους φορείς που ενεργοποιούνται στο τομέα αυτό.

Με τις σειρά τους οι υπεύθυνες της δομής κ. Άσπα Γραμμού και Ευτυχία Λούκου  ευχαρίστησαν την κα Αντωνέλλη, για την συνεχιζόμενη στήριξη του Δήμου Λέσβου στα άτομα με αναπηρία και συμφώνησαν σε μια στενότερη συνεργασία με την Δημοτική αρχή, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Για τις Πασχαλινές δράσεις εκ μέρους του Δήμου Λέσβου η κα Αντωνέλλη,  δήλωσε σχετικά:

 «Όπως όλο το χρόνο έτσι και στις γιορτές, προσπαθούμε με τα μέσα και τις δυνάμεις που έχουμε να προσφέρουμε έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους κατοίκους του Δήμου μας.

Οι Πασχαλινές δράσεις μας και φέτος έχουν και συμβολικό χαρακτήρα, προκειμένου  να τονίσουμε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας, με στόχο να ευαισθητοποιήσουμε και να υπενθυμίσουμε στην Πολιτεία, την υποχρέωση της που έχει δυστυχώς ξεχάσει: να αρχίσει να νοιάζεται επιτέλους, για τον άνθρωπο που πάσχει εξ αιτίας των δικών της λαθών και παραλήψεων.


Εμείς, ως Δήμος Λέσβου, είμαστε στο πλάι τους, με έγνοια και έμπρακτη αγάπη, μαχόμενοι για την Ανάσταση της αξιοπρεπούς διαβίωσης των δημοτών μας.»