Πασχαλινή αλληλεγγύη από τον Δήμο Λέσβου το σούπερ μάρκετ Βασιλοπουλος και το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης-Τρόφιμα σε άπορους

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:


Μας παραδοθήκαν σήμερα από τους φίλους- εθελοντές και τους γονείς του ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης, ρούχα για το Κοινωνικό  Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Λέσβου.

Για άλλη μια φορά η πράξη αλληλεγγύης τους μας γεμίζει χαρά και ελπίδα και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Συνεχίζοντας την συνεργασία μας με τα Α.Β Βασιλόπουλος, μιας και είμαστε μέσα στους 52 φορείς της Χώρας που αιτηθήκαμε αυτήν, έχουμε την δυνατότητα, κατόπιν κληρώσεως, να βοηθήσουμε 44 οικογένειες του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.

Έτσι, 25 και 26 Απριλίου θα τους παραδοθούν, από τα τοπικά καταστήματα της εταιρείας, πακέτα με τρόφιμα για τις μέρες του Πάσχα που θα περιλαμβάνουν τα εξής: κοκορέτσι 1 κιλού, κριθαράκι, μακαρόνια, πατάτες, κρεμμύδια, μαρούλια, λάδι και  τσουρέκι. Ευχαριστούμε την επιχείρηση, για την στήριξη που προσφέρει στο έργο μας.


Συνολικά από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, την τρέχουσα περίοδο παρέλαβαν τρόφιμα, ρούχα και παπούτσια 4.800 άποροι δημότες μας.