Επίτιμο μέλος του Γαλανόλευκου Φάρου Λέσβου-Λήμνου ο Π. Τσακιρης- Μέλος του φάρου και ο Σ.Φ ΑΕΛΚ Αττικής (ΦΩΤΟ)

Η λατρεία προς το πρόσωπο του Παναγιώτη Τσακιρη συνεχίστηκε και μετά τον αγώνα Καλλονή-ΑΕΚ στην μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη που έφυγε νωρίς από κοντά μας, μόλις στα 33 του χρόνια από τροχαίο το περασμένο καλοκαίρι..


Όπως μας ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος του γαλανόλευκου φάρου Λέσβου-Λήμνου Νάσος καζαντζής, ο ίδιος επισκέφτηκε την Καλλονή και χάρισε στον αδελφό του Παναγιώτη την κάρτα μέλους του Γαλανόλευκου Φάρου  με τον συμβολικό αριθμό 1033.

Ο αντιπρόεδρος γαλανόλευκου φάρου Λέσβου-Λήμνου μίλησε στο LesvosPost και μας είπε: «Από σήμερα με μεγάλη μας χαρά, συγκίνηση και τιμή με το νούμερο 1033 επίτιμο μέλος της οικογενείας του γαλανόλευκου φάρου και γαλανόλευκου φάρου Λέσβου-Λήμνου μετά από δική μου απόφαση θα είναι ο Παναγιώτης τσακιρης, ένα διαμάντι του τόπου μας, ένας ξεχωριστός φίλαθλος που η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, την εθνική μας, την καλλονή και την ΑΕΚ (τις άλλες 2 μεγάλες του αγάπες είναι δεδομένες!) φίλε Παναγιώτη ζεις για πάντα στις καρδιές μας, και από εκεί ψηλά που μας βλέπεις σίγουρα θα είσαι υπερήφανος!! με αγάπη και εκτίμηση στο πρόσωπο σου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του αντιπρόεδρος γαλανόλευκου φάρου Λέσβου-Λήμνου Νασος Καζαντζης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη του ΣΦ ΑΕΛΚ και επίσης να εγγράψει ως μέλος τον σύνδεσμο ΣΦ ΑΕΛΚ Αττικής.


Ο αντιπρόεδρος του Σ.Φ ΑΕΛΚ Αττικής Π. Τραγος μας δήλωσε «Αισθανόμαστε χαρά και τιμή που είμαστε μέλη στον επίσημο σύλλογο της εθνικής Ελλάδος γαλανόλευκο φάρο και ελπίζουμε το παράδειγμα μας να το ακολουθήσουν και άλλοι Λέσβιοι εδω στο νησί γιατί έχουμε ανάγκη μια δυνατή εθνική Ελλάδος και ένα σύλλογο που θα τιμά την εθνική μας όσο καλυτέρα γίνετε όπως κάνει ο γαλαν.φαρος από το 2003 μέχρι σήμερα!!επίσης ευχόμαστε στον αντιπρόεδρο του φάρου καζαντζή Νάσο τα καλύτερα να τον στηρίξουμε όλοι μας και να συνεχίσει να τιμά το νησί μας με την δυναμική του παρουσία!!!»