Κάτοικοι της Λέσβου έφτιαξαν σελίδα υπέρ της παραμονής του νευροχειρουργού κ.Ευριβιαδη Μπαϊραμίδη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Πέρασαν 4 μήνες από τότε η Λέσβος έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ ...όχι λόγω προσφυγικού και VIP επισκέψεων... αλλά εξαιτίας της πρωτοποριακής επέμβασης (Μπάϊ πας στον εγκέφαλο) που έγινε στο Νοσοκομεία Μυτιλήνης από το νευροχειρουργό κ. Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη.

Δυστυχώς, ο κ. Μπαϊραμίδης μάλλον θα αποχαιρετήσει τη Λέσβο καθώς στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης είναι συμβασιούχος και με τα σημερινά δεδομένα δεν θα υπάρχει μόνιμη θέση νευροχειρουργού.

Το οργανόγραμμα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης δεν προβλέπει θέση νευροχειρούργου και επομένως πρέπει να υπάρξει τροποποίηση. Αν δεν υπάρξει όπως είναι λογικό ο κ. Μπαϊραμίδης θα διεκδικήσει  μια άλλη θέση μόνιμου νευροχειρουργού σε άλλο νοσοκομείο εκτός Λέσβου...

Αξίζει να τονιστεί ότι η σύμβαση του κ. Μπαϊραμίδη με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης λήγει το Σεπτέμβριο.

Ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να χάσει το νοσοκομείο Μυτιλήνης έναν γιατρό που έχει απασχολήσει ακόμα και το πανελλήνιο για τις ικανότητες και τις πολύπλοκες επεμβάσεις του.

Έτσι με αυτήν την κατάσταση και με τον κ Μπαϊραμίδη να είναι στον αέρα και να αναζητά πλέον άλλο νοσοκομείο ώστε να ασκήσει την ειδικότητα του κάτοικοι της Λέσβου έφτιαξαν σελίδα Υποστήριξης Παραμονής του κ. Ευριβιαδη Μπαϊραμίδη.

Εξάλλου δεν είναι λίγα τα σχόλια που έκαναν την εμφάνιση τους στα κοινωνικά δίκτυα για τον ιατρό Ευριβιαδη Μπαϊραμίδη και για τις ικανότητες του, όπου όπως λένε κάτοικοι αλλά ακόμα και φορείς της Λέσβου έχει σώσει πολλές ζωες.

Εδώ η σελίδα: Ομαδα Υποστηριξης Παραμονης του κ.Ευριβιαδη Μπαϊραμίδη.