Απίστευτο: Ο Δήμαρχος Λέσβου «πανηγύριζε» πρωταπριλιάτικο ρεπορτάζ….με θέμα τον τουρισμό της Λέσβου….!!!

Το θέμα της Εφημερίδας Εμπρός που έγγραφε για «Τουριστική έκρηξη από το φετινό Ιούνιο» πανηγύριζε ο Δήμαρχος Λέσβου χτες.


Σε ένα από τα τρία πρωταπριλιάτικα της θέματα η Εφημερίδα Εμπρός δήλωνε πως "η «Bora Jet» ξεκινά τα δρομολόγιά της τον Ιούνη από την Πόλη με 45 ευρώ (!), ενώ ταυτόχρονα έρχονται και καταμαράν από τη Σμύρνη!"

Φυσικά και ήταν πρωταπριλιάτικο ρεπορτάζ….

Ο δήμαρχος Λέσβου ο οποίος μάλλον δεν έχει γνώση τι συμβαίνει και τι θα συμβεί με το τουρισμό της Λέσβου, το κοινοποίησε αμέσως με χαρά σε όλα του τα προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο facebook δηλώνοντας «Όταν λέγαμε ότι το μειονέκτημά μας προσπαθούμε να το κάνουμε πλεονέκτημα, κάποιοι μας χλεύαζαν. Εμείς όμως με τις συνεχείς επαφές μας, καταφέραμε αυτό που προσπαθούν όλοι οι φορείς εδώ και χρόνια. Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για το καλό του τόπου και την στήριξη του τουρισμού μας.»



Όταν λέγαμε ότι το μειονέκτημά μας προσπαθούμε να το κάνουμε πλεονέκτημα, κάποιοι μας χλεύαζαν. Εμείς όμως με τις συνεχε...
Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μιχαήλ Γαληνός στις Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Μετά από λίγη ώρα….. και αφού λογικά τον ενημέρωσαν ότι αυτό δεν ισχύει επανήλθε με νέα ανάρτηση και δήλωσε πως «Eμείς το πιστεύουμε πραγματικά και γι αυτο τη πατήσαμε τη πρωταπριλιά αλλά θα δικαιωθούμε τους επόμενους μήνες . Και του χρόνου !!»



Eμείς το πιστεύουμε πραγματικά και γι αυτο τη πατήσαμε τη πρωταπριλιά αλλα θα δικαιωθούμε τους επόμενους μήνες . Και του χρόνου !! :)
Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μιχαήλ Γαληνός στις Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Απορούμε αν ο Δήμαρχος μετά από τόσα ταξίδια που έχει κάνει, έχει καταλάβει τι θα συμβεί το καλοκαίρι που έρχεται σχετικά με τον τουρισμό της Λέσβου… με βάση πάντα τα στοιχειά των τουριστικών και ξενοδοχειακών πρακτόρων της Λέσβου…

Εμείς να ευχηθούμε να έχει δίκιο ο Δήμαρχος Λέσβου και να δικαιωθεί τους επόμενους μήνες, και η Λέσβος να έχει τουρισμό, που τον χρειάζεται όσο κανένα άλλο νησί αυτήν την στιγμή,… Να σημειώσουμε ότι θα μαστέ οι πρώτοι που θα επαινέσουν τον Δήμαρχο…..


Δεν θα σχολιάσουμε άλλο για να μην γίνουμε κακοί… Οπότε τα σχόλια δικά σας….