«Ράγισε» το στάδιο Μυτιλήνης στην ειδική τελετή για τον Παναγιώτη Τσακίρη στον αγώνα Καλλονή-ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι της Καλλονής, καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Τσακίρη στο γήπεδο όπου έδινε το παρών σε κάθε εντος έδρα αγώνα της Καλλονής.


Ο Παναγιώτης το χαμογελαστό παιδί της Καλλονής ήταν «άρρωστος» οπαδός και των δύο ομάδων που αναμετρήθηκαν χτες στο στάδιο Μυτιλήνης «Καλλονή και ΑΕΚ».

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής και της ΑΕΚ αλλά και μέλη της διοίκησης της Καλλονής, όπως επίσης και αντιπροσωπεία του συνδέσμου της Καλλονής και της ΑΕΚ άφησαν ανθοδέσμες πριν την έναρξη του αγώνα ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΕΚ, μπροστά στην εξέδρα των επισήμων όπου είχε στηθεί ένα «μνημείο» στην μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη που έφυγε νωρίς από κοντά μας, μόλις στα 33 του χρόνια από τροχαίο το περασμένο καλοκαίρι..

Ο αρχηγός της Καλλονής, Γιώργος Μανούσος, έδωσε στον αδερφό του, Τάσο Τσακίρη, μια μπλούζα της ΑΕΛΚ με το όνομα του, και χαραγμένο τον αριθμό των ετών του, 33!

Η στιγμή που στιγμάτισε το τελετουργικό προς τιμήν του, ήταν αυτή που μαζί με την μπλούζα, δόθηκε και ένα εισιτήριο, το οποίο είχε χαραγμένο επάνω το όνομα του, με την θέση του να υπάρχει κενή στο γήπεδο.

Οι οπαδοί του συλλόγου της Καλλονής αλλά και της ΑΕΚ, από την πλευρά τους, ανάρτησαν τα εξής πανό: "Παναγιώτη ζεις για πάντα ΑΕΚΤΖΗΣ" και «Παιδί της Καλλονής στις καρδιές μας ζεις»,   Η ΠΑΕ Καλλονής είχε στήσει ένα μεγάλο στεφάνι αλλά και μια μεγάλη φωτογραφία του Παναγιώτη όπου κάτω από αυτήν εναπόθεταν τα λουλούδια οι παίχτες των δυο ομάδων.

Την στιγμή που οι παίχτες τοποθετούσαν τις ανθοδέσμες στο «μνημείο» του Παναγιώτη, 2500 και πλέον φίλαθλοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του όπως και το «Παναγιώτη ζεις»……
Σίγουρα ο Παναγιώτης σήμερα είδε τον αγώνα των 2 αγαπημένων του ομάδων από περίοπτη θέση και ίσως αισθάνθηκε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα 0-0, καθώς με την ισοπαλία κέρδισαν και οι δυο ομάδες στην μνήμη του Παναγιώτη…

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε η LesvosPost.com WEB TV




ΦΩΤΟ kalloninews.gr