ΤΩΡΑ-ΤΕΛΙΚΟ-Live από το στάδιο Μυτιλήνης: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΕΚ 0-0 ……Πρώτος βαθμός που κόβει από τους μεγάλους η Καλλονή.... (ΦΩΤΟ)

Με 0-0 έληξε πριν λίγο ο αγώνας Καλλονή-ΑΕΚ στο κατάμεστο στάδιο Μυτιλήνης για την 28η αγωνιστική Super League.


Πολλές και πάλι οι ευκαιρίες κυρίως από την ΑΕΚ αλλά χωρίς γκολ σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η Καλλονή από το 78’ και μετά πίεσε και έφτασε 2 φορές στο γκολ αλλά δεν μπήκε.

Καλή αμυντικά κυρίως η Καλλονή και στο 2 ημίχρονο με ένα εκπληκτικό για ακόμα ένα ημίχρονο Κώστα Δαυκο.….

1ο ημίχρονο…. Πολλές φάσεις αλλά χωρίς γκολ..

Το παιχνίδι είχε τρελό ρυθμό από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα με ΑΕΚ και Καλλονή να έχουν πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το 1ο ημίχρονο με συνεχείς επιθετικές εξάρσεις.

Τυχερή η Καλλονή σε πολλές περιπτώσεις όπου η ΑΕΚ θα μπορούσε να πετυχει γκολ. Πολύ καλός και σταθερός ο Δαυκος στο 1ο ημίχρονο.

Παραλειπόμενα αγώνα:

Πριν το ματς τιμήθηκε η μνήμη του Παναγιώτη Τσακιρη που ηταν οπαδός και της Καλλονής και της ΑΕΚ και σκοτώθηκε σε ηλικία 33 ετών σε τροχαίο.

Πανό από το κλαμπ οπαδών της ΑΕΚ στην Λέσβο και από τους φίλους της Καλλονής και το «αντίο» για τον Παναγιώτη Τσακίρη που έχασε σε τροχαίο τη ζωή του μόλις στα 33 του...

Με πορεία έφτασαν στο γήπεδο οι φίλοι της ΑΕΚ. Δεν ξανάγινε αυτό που ζει το νησί με την παρουσία των φίλων της ΑΕΚ σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του και οπαδών αντίπαλων ομάδων!

Στο γήπεδο Μυτιλήνης και ο Δήμαρχος Λέσβου, από τις λιγοστές εμφανίσεις σε αγώνα της Καλλονής στα 3 χρόνια παρουσίας της ομάδας στην Α΄ Εθνική

Σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι το Δημοτικό Στάδιο ζει μεγάλες στιγμές, καθώς είναι γεμάτο. Γεμάτο και το τμήμα 5 που φιλοξένει οπαδούς της ΑΕΚ, περίπου 20-25 άτομα ήρθαν από Αθήνα και περίπου 30-40 άτομα από την Χίο για την αγαπημένη τους ΑΕΚ.

Έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα έχουν σχεδόν όλες οι κερκίδες του σταδίου Μυτιλήνης.
Πολλά βεγγαλικά και καφέδες πετάχτηκαν από τους οπαδούς της ΑΕΚ στον ταρτάν του σταδίου, αλλά φυσικά ο αγώνας δεν διακόπηκε. Συστάσεις έγιναν από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΑΕΚ στους φιλάθλους αλλά και από τα μεγάφωνα.

Κάποιοι οπαδοί δυσανασχέτησαν με την αλλαγή στο 77’ του Μανουσου και απευθύνθηκαν προς τον Καραγεωργιου ο οποίος τους απάντησε ότι είναι τραυματίας.

Για ακόμα μια φορά σε ένα εντος έδρας παιχνίδι αποθεώθηκε ο Καρλσον κατά την είσοδο του ως αλλαγή

Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το στάδιο Μυτιλήνης Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com)

Καλύτερες φάσεις του αγώνα όπως τις μετέδωσε το gazzetta.gr

1ο ημίχρονο

1΄Εναρξη αγώνα

1' Μεγάλη ευκαιρία σε γύρισμα του Μπουονανότε δεν μπόρεσε σε παράλληλη σέντρα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

1' Απαντάει ο Μανούσος με ατομική ενέργεια και σουτ λίγο άουτ.

4' Σουτ κακό και άουτ ψηλά από τον Γιορέντε.

6' Απίθανη ευκαιρία χάνει ο Κολοβέτσιος έπειτα από κόρνερ σε άδεια εστία...

8' Σούπερ συνεργασία μεταξύ Βάργκας - Μπουονανότε - Μπαρμπόσα το σουτ του πρώτου ήταν κακό!

 17' Σουτ του Γιορέντε, κακό άουτ.


 20' Σουτ του Μανούσου πολύ ψηλά άουτ.


25' Φάουλ και γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι από τον Μπουονανότε και κεφαλιά του Άρθο άουτ.

30΄ Καλή ενέργεια του Βάργκας και σέντρα ο Τζιμπούρ κέρδισε τον Δαύκο στον αέρα αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι!

34' Σέντρα του Βάργκας, κεφαλιά πάσα του Μάνταλου για Τζιμπούρ, πρόλαβε τελευταία στιγμή ο Αναστασιάδης και έδιωξε!

35' Νέα τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ και τον Κολοβέτσιο που αφού ο Δαύκος χάνει την μπάλα ο ''Κόλο'' δεν καταφέρνει να τη σπρώξει στα δίχτυα με το κεφάλι...

38' Ωραία συνεργασία, Μπαρμπόσα, Βάργκας και Μπουονανότε το σουτ του τελευταίου κόντραρε και μπλόκαρε ο Δαύκος.

45’ ΤΕΛΟΣ ημιχρόνου

2ο ημίχρονο

46΄ΕΝΑΡΞΗ

47' Καλή νέα στιγμή για την ΑΕΚ με τον Ντίντακ να γυρνάει σωστά στο δεύτερο δοκάρι και ο Μάνταλος να κάνει κακή κεφαλιά...

47' Καλή νέα στιγμή για την ΑΕΚ με τον Ντίντακ να γυρνάει σωστά στο δεύτερο δοκάρι και ο Μάνταλος να κάνει κακή κεφαλιά...

73' Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ ο Βάργκας βρήκε τον Τζιμπούρ που από το ύψος της μικρής περιοχής με προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει!

81' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλονή με τον Κάρλσον να μην μπορεί να βρει σε τετ α τετ την μπάλα ελέω Σιμόες και Μπαρόχα.

82' Εκπληκτικό σουτ του Κάρλσον με το αριστερό γλύφει το δοκάρι!

85' Δοκάρι για την ΑΕΚ με τον Μπουονανότε από το ύψος της μικρής περιοχής!

90+ ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ


Η σύνθεση της Καλλονής:  Δαύκος, Μίκιτς (80’ Σπυρόπουλος), Βάλιος, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Καλτσάς, Γεωργίου, Μανούσος (78’ Κάρλσον) , Φαβάλι (87’ Ουκάι), Γιορέντε.

Στον πάγκο για την Καλλονή: Στρατηλάτης, Ξυδάς, Γουέρε, Γκαμαγκάς,.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:  Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Μάνταλος (85’ Γιόχανσον), Μπουονανότε, Βάργκας, Μπαρμπόσα (63΄Αραβιδης) , Τζιμπούρ (77’ Πέκχαρτ).

Στον πάγκο για την Ενωση: Ανέστης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο,


Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το στάδιο Μυτιλήνης Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com)