Και επίσημα συνεργασία σε όλα τα επίπεδα Ατρόμητος Περιστερίου- Αιγέας Πλωμαριου-Η σημαία του Ατρόμητου στο Πλωμάρι (pics-vid)

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στα πλαίσια της συνεργασίας του Αιγέα Πλωμαρίου με την ΠΑΕ Ατρόμητος Περιστερίου σε επίπεδο ακαδημιών και τεχνικό, πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη τύπου και εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο στη Μυτιλήνη στις 18:30.


Την παρουσίαση της συνεργασίες έκαναν ο Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου, ο πρόεδρος του Αιγέα Πλωμαρίου Κώστας Πρωτούλης και ο προπονητής Στέλιος Μουντανάρης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» της Μυτιλήνης όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα με την Καλλονή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο προπονητής του Ατρόμητου Τραϊανός Δέλλας, παίκτες της επαγγελματικής ομάδας, ο Ατρόμητος Κ14 που επισκέφτηκε τη Λέσβο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, τοπικοί φορείς και φυσικά τα παιδιά της Ακαδημίας του Αιγέα Πλωμαρίου.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν παλιές μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου της Λέσβου, ο Δήμαρχος Λέσβου, ο κος Στεργίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κος Ψαρόπουλος, ο καθηγητής διαιτησίας κος Κουκούλας κ.α

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του επίσης ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου κος Σπανός

Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, την επιμέλεια της οποίας ανέλαβε ο πρώην πρόεδρος του Αιγέα Πλωμαρίου Στέφανος Σανιδάς, η ΠΑΕ Ατρόμητος τίμησε τη μνήμη δύο Λέσβιων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας του Ατρόμητου τις περασμένες δεκαετίες: Του Ανδρέα Δαλαμπέκη και του Παναγιώτη Σαλταμάρα.

Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν μέλη της οικογένειας των δύο αείμνηστων ποδοσφαιριστών.


Και υποδοχή στο «Οδυσσέας Ελύτης»

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Ατρομήτου με τον Αιγέα, τα νεαρά παιδιά της ομάδας της Μυτιλήνης μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου, υποδέχθηκαν την αποστολή της ανδρικής ομάδας που παίζει την Κυριακή με την Καλλονή για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και έδωσαν στον Νίκο Λαζαρίδη ανθοδέσμη.

Οι ομιλίες:

Τόλης Αποστόλου (Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών ΠΑΕ Ατρόμητος και Υπέυθυνος Δικτύου Σχολών  Σκάουτινγκ): «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρίσκομαι στη Μυτιλήνη. Ο Ατρόμητος πάντα ήταν μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κατορθώσει και έχουμε σταθεροποιηθεί στις καλύτερες ομαδες της Ελλάδας. Συγχρόνως όμως κοιτάζαμε να αναπτύξουμε τις Ακαδημίες και να χτίσουμε νεαρούς παίκτες. Κάθε χρόνο ο Ατρόμητος έχει στο ρόστερ του παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες.
Εμείς πάντα κοιτάμε μέσα από την εκπαίδευση να είμαστε και ειλικρινείς. Δεν θέλουμε να περάσει ότι θα έρθουν και τα 100 παιδιά του Αιγέα στον Ατρόμητο. Το βασικό μας μέλημα είναι να βγάλουμε καλούς χαρακτήρες και αθλητές. Είναι τιμή για μας ο Ατρόμητος να κάνει αυτή τη συνεργασία με τον Αιγέα. Είμαστε ένας σύλλογος που δίνει μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο Ατρόμητος μέσα από αυτη τη συνεργασία μεγαλώνει. Στη ζωή των παιδιών της Μυτιλήνης θα μπει πλέον και ο Ατρόμητος και για μας αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία».

Γιώργος Σπανός (Πρόεδρος ΠΑΕ Ατρόμητος): «Μας συνδέουν ωραίες αναμνήσεις με αυτό το νησί. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια με ακαδημίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικο. Σε αυτό πλαίσιο σήμερα εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας και με τον Αιγέα. Θα έρχονται οι δικοί μας άνθρωποι στο νησί για να βοηθούν και να μεταφέρουν την τεχνογνωσία μας στον Αιγέα. Πάνω από όλα πρέπει να φτιάξουμε καλούς ανθρώπους και μετά καλούς αθλητές. Οι ανθρωποι μας θα είναι στη διάθεσή σας. Εύχομαι να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία. Το ποδόσφαιρο φτιάχνει δυνατούς χαρακτήρες και αποτελεί προσωποποίηση της ίδιας της ζωής. Θέλουμε τα παιδιά μέσα στον αθλητισμό και μακριά από τις κακές επιρροές της εποχής μας».

Τραϊανός Δέλλας (Προπονητής Ατρομήτου): «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία τους ανθρώπους του Αιγέα. Αισθανομαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτού του τόπου που δείχνει πολιτισμό και φιλοξενεί ανθρώπους από την άλλη πλευρά. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, αγκαλιάζουμε την Ελλάδα και τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Χρειαζόμαστε Έλληνες προπονητές, Έλληνες ποδοσφαιριστές και ταλέντα που θα πλαισιώσουν την Εθνική Ομάδα και θα την φέρουν ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Αυτή η συνεργασία θα δώσει ώθηση στα νέα παιδιά αυτού του νησιού. Εύχομαι να έρθουν παιδιά από τη Μυτιλήνη και να παίξουν στην Αθήνα. Να έχουμε μια επιτυχή συνεγασία, το ποδοσφαιρο είναι ένα άθλημα που θέλει υπομονή και επιμονή».

Από την πλευρά του Αιγέα μίλησαν οι 

Στέφανος Σανιδάς (πρώην πρόεδρος Αιγέα): «Σας καλωσορίζουμε στην εκδήλωση αυτή με την οποία ο Αιγέας Πλωμαρίου θα μπει στο δίκτυου του Ατρομήτου. Πιστεύω ότι ο Αιγέας μόνο να κερδίσει έχει από αυτή την συνεργασία αλλά και ολόκληρο το λεσβιακό ποδόσφαιρο».

Κώστας Πρωτούλης (Πρόεδρος Αιγέα):  «Καλωσορίζουμε τον Ατρόμητο και ευχαριστούμε για την έναρξη της συνεργασίας των δύο συλλόγων. Είναι γεγονος ότι η ομάδα του Ατρομήτου βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου με συνεργασίες τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Σκοπός της συνεργασίας είναι η συνεχής παροχή της τεχνογνωσίας και συμβουλευτικών υπηρεσίων του ποδοσφαίρου. Προκειμένου να αξιοποιήσουμε τους νεαρούς παίκτες μας ξεκινάμε την έναρξη της συνεργασίας».

Τάκης Μάρσωνης (Μέλος διοίκησης του Αιγέα): «Τα 4-5 τελευταία χρόνια φεύγοντας από την Αθήνα, ήρθα να ζήσω στο Μυτιλήνη. Τις πρώτες μέρες που ήμουν εδώ, σταμάτησα να δω τι γίνεται στο γήπεδο και είδα ανθρώπους να δουλεούν πολύ. Έτσι αποφάσισα να είμαι κοντά στην ομάδα βοηθώντας κυρίως με την εμπειρία μου από την θητεία μου στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Όποια ομάδα δεν δουλέψει στις ακαδημίες δεν έχει μέλλον κατά τη γνώμη μου. Διαπίστωσα ότι στην πόλη μας υπάρχει πολύ ταλέντο. Μας έπεμενε το επόμενο βήμα. Έπρεπε κάποιος να αγκαλιάσει το ταλέντο μας. Η πρόταση από τον Ατρόμητο ήταν ανθρώπινη και μας κάλυπτε απόλυτα. Ο Τόλης Αποστόλου μας κέρδισε και μας έκανε τρομερή εντύπωση. Ένα παιδί από τον Αιγέα να παίξει στον Ατρόμητο θα είναι μεγάλη επιτυχία».

Στέλιος Μουντανάρης (Προπονητής Αιγέα): Ερχόμενος στον Αιγεά είπαμε ότι θα ξεκινήσουμε κάποια πράγματα. Όμως δούλευα στο μυαλό μου μια τέτοια συνεργασία. Μας έλειπε η τεχνογνωσία και προσπαθούμε να κάνουμε πολλά βήματα μπροστά. Υπάρχουν πολλοί καλοί Έλληνες ποδοσφαιριστες και προπονητές. Σκοπός μας είναι να εξιδεικευσουμε τα παιδιά και να τα βελτιώσουμε, έτσι ώστε να τα πάρει ο Τραϊανός και να δουλέψει μαζί τους. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία με τον Τόλη Αποστόλου».

Το LesvosPost.com παραβρέθηκε στην όμορφη εκδήλωση και σας παρουσιάζει τα αποκλειστικά πλάνα μας σε βίντεο και φωτογραφίες


Φώτο- Ρεπορτάζ: Ευστράτιος Στεφάνου (Συντάκτης αθλητικού τμήματος LesvosPost)


ΦΩΤΟ: Μανώλης Λαγουταρης (εξωτερικός συνεργάτης LesvosPost)